查看: 1654|回復: 8

[交流] 升lv最快ga方法 (希望有得加分><)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
第一個有fd版:你做文人先,搵你d fd借個國背就出發去樹台(如果有d真人fd1,2轉就搵埋佢地幫爆:39:)用左國背加ga血有2百左右,1lv拉經好多人組,最重要係你有fd,幫爆,通常你d fd見你比人踼都會講句:你唔組xxx我唔幫爆。咁人地好自然會組返你,玩左2個鍾都有45lv(有引手同爆手)你就自己玲汁左ga野賣,換武器(最好加魔攻)返返去~~~~~~~打左6個鍾都上到65lv問題係你個fd佢off唔off,佢off ga就睇你識唔識加血,(45lv有加智可能上7百血)樹台人ga lv有千7血左右,咁=你加3下都加曬咁佢地就唔當你拉經,7個鍾上70lv都唔係難事...續~~個30lv就睇你有冇人組。

如果冇fd又可以點做@@
咁就真係唔好彩:09:你地要用耐d ga時間第一:做道士問人借一千蚊去左京城先,去大草場做引手(引唔一定要打,低lv好易引全場怪)引埋d火其輪一路行見紅色就行,佢地要打你好自然就會追你,組你個d人通常都會叫d人幫爆:39:咁你引一次可以有2千經左右,80lv個d就有3~4m,引一次可以升到7lv,1粒鍾要上30lv都有可能,9粒鍾都上到70lv,70lv4就會少左怪追你,咁你就要人手打啦,(最好買4張封妖,講真點卡d野唔貴)4張封妖點都會中一樣勁野掛(你一樣都冇就真係唔好彩:24:)(中聖獸精元,傅說英章,幻滅珠........好多珠都好易換到蝴蝶背同龍紋頭)有左e2樣野咁就可以做爆手爆樹台怪。
1個月1轉好難咩:26:
好運ga 1個星期都得啦:22:
打左我好耐啦唔該加加分:39:
樹台洗鬼2轉-.- 1轉都秒la -.-
至快係有2轉fd幫爆     1~50lv 掛千里
之後50lv同2轉結婚 之後用新野 去打6龜
咁先叫快-.-
回復

你想法係周到   不過有幾多人會理你=.=
回復

最容易係去甲場拉經= =
回復

我..想問...
咩叫樹台呀-0-???
回復

原帖由 雪見 於 2006-8-10 07:37 發表
我..想問...
咩叫樹台呀-0-???

樹台=大草場
回復

去樹台不如去千里全黑
回復

傻ga,千里用英爆都好耐先爆得死嫁,樹台2~3下就死,一次有2千經左右,邊個快呀
回復

低b

我都秒甲啦~有二轉幫打銀黑快勁多~引全場一次個爆~0組人打都得啦~只要個新手識爆就得~一定快過你打大草n倍
回復