查看: 844|回復: 4

[轉貼] 鋼鐵茶果既重生/出生點

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
[原創]鋼鐵茶果既重生/出生點

公會開放二級個幾日我已經打晒比班會員…

估唔到佢地都係懶字一個...舊會滅左..呢個files都放埋一邊..

而家先搵返… "ABC 地點 - 咩怪(茶果附近有既怪)(X,Y)(茶果附近既座標)"

可能有唔岩..請見諒 廢話少講..去片
--------------------------------------------------------------------------------

滄洲道 - 露筍(-5,126) , 白霉菌(-29,-134)
     小白(123,-119) 

白沙塢 - 白蛇(-164,163) , 滄洲嘍囉(-25,-32)

景陽岡 - 墓地(-70,216) , 戰魂(201,143)
     白額虎(141,-112) , 劉峰(-165,-184)

翠平山 - 小雨(3,-9) , 北方山賊(102,135)

獨龍山 - 張軍(53,-147) , 頑仙童(-18,31)

蝙蝠洞 - 石頭怪(23,170) , 吸血蝠(77,127)

金剛洞 - 猛火紅龍(-22,47) , 骷髏槍將(-170,-86)
     骷髏刀兵(206,-185)

太極岩 - 幽靈(81,61) , 魔牛將軍(-79,-37)

紫金山 - 血剎野貓(-134,186) , 一星豬(-206,-14)
     二星豬(177,-18 ) , 血剎山貓(159,-181)

野豬林 - 大官人(-138,136) , 惡野豬(147,-159),
     惡野豬(-13,-165)

大草場 - 桃木怪(170,-187), 金剛惡霸(無記低)

白芽灣 - 小海星(-9,164), 冰八爪魚(無記低)

回復 1樓 yipfan007 的帖子

你呢個post我肯定唔係原創.

因為已經好耐之前已經有, 如果係你打點會有d係冇記低呢?

題外話: 如果你要打鋼果, 唔知邊度就睇我呢個啦.

http://www.tennyy.com/menu_steelfruit.html
回復

我俾希望架DX,Y包無錯
回復

回復 3樓 奸商 的帖子

有錯搵奸商..
回復

起佢底
回復