查看: 1375|回復: 10

[求救] 林沖ser ge兄弟們

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家覺唔覺得呢排個林沖ser成日都死
但係又唔見其他ser係咁
我覺得咁對林沖ser ge各位玩家好唔公平
因為一有乜事,就cut林沖ser
而且每一次都要回檔,一回起碼就回返到半個鐘前
真係諗起都好嬲
所以大家覺唔覺得我地應該有d行動呢?
次次有事我都未玩得  好彩 ^^  不過支持你地行動
回復

cut左佢!咁有d人係呢個ser有d好勁既人,咁cut佢,佢\地咪乜都冇晒!好慘姐!
(我只係試過一次!)
回復

次次有cut ser好似都冇唔見野喎:42:
回復

=.=我係史進ser d人

=.=   好ya 我地唔洗比gm正
yaya
回復

嗚嗚嗚...............

吾吾吾•我都係。有一次,人地比左超多$,返到半個鐘前
d$冇左。比人我個人都都....都.....冇.....嗚嗚嗚...>o<....
回復

支持你地行動

支持你地行動.....嗚嗚嗚.........嗚嗚嗚.............嗚嗚嗚.....嗚嗚嗚......嗚嗚嗚..............
回復

好慘!!!!!!!!!><
回復

原帖由 a01003131 於 2006-8-1 21:04 發表
吾吾吾•我都係。有一次,人地比左超多$,返到半個鐘前
d$冇左。比人我個人都都....都.....冇.....嗚嗚嗚...>o<....

係真係好慘lor!!! 我都試過一次牙!!! ><"
果次之後.. 我一有錢就咩都放晒入倉先..
如果連倉d錢都可以唔見既話我就真係唔玩呢隻game la..
回復

係lo個gm 好onX  我冇左成30%經同多左20m死經 e加又死過lo gm一d陪賞都冇 我地應該做番d野叫gm比番一d陪賞我地呀.......!!    你地話係唔係喇...??
回復