查看: 2034|回復: 30

[其他] happy new year

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
happy new year

大家黎互相祝福下吧@@

(麻煩高一高亮)
新的一年,新的開始
希望大家在這年個個都走運
回復

祝大家新年行好運..
回復

新年快樂
2008年開開心心
讀書ge百讀不厭
拍拖ge,百年好合
買6合彩ge百發百中
hapi hew year
回復

新年快樂
2008年讀書讀得開心
行好運
祝中頭獎
心想樹成
年年有魚
得心應手
恭喜發財
回復

大家講下琴晚大家點慶祝
講下我琴晚丫..
有一個我小學既P4小朋友,我識佢既
跟住佢表姊係我中學讀(我1A佢表姊1B)
跟住佢表姊過左黎我果邊慶祝
然後我爆左單料(出賣朋友xD)
我話我個FD鍾意佢~~~~~
(我幾衰仔A_A)
跟住上P4同學屋企食野
我地係度隊啤
個女仔隊左4份1就話唔店- -
塊面紅紅地..QUTE爆喔><
走果時仲好笑-3-
幾個師奶係度幫我地睇掌
跟住話~我有錢呀,XXX(個女仔)跟我有福呀~
我都唔知講咩好
回復

祝大家新年行大運
希望大家學業進步
做野的人工作順利

我琴日既經歷啦
做完野番黎
已經6點啦
去左第二到做野做左成9日
身在異地,冇帶手腦
番左黎,都只係做番我既電車男吧
回復

我祝你地

01 竹爆平安,春节来临,祝福亲人,财源滚滚!祝福朋友,马年亨通!祝福冤家,善良仁慈!祝愿情敌,桃运连连!

02 祝愿天下朋友:工作舒心,薪水合心,被窝暖心,朋友知心,爱人同心,一切都顺心,永远都开心,事事都称心!

03 愿你抱着平安,拥着健康,揣着幸福,携着快乐,搂着温馨,带着甜蜜,牵着财运,拽着吉祥,
迈入新年,快乐度过每一天!

04 祝愿你在新的一年里,所有的希望都能如愿,所有的梦想都能实现,所有的期待都能出现,所有的付出都能兑现!

05 ]祝:领导偏袒你,,官运伴着你, ]财运罩着你,中奖只有你! 自我超越、心願達成 吉祥如意 招財進寶

06 送你一件外套,前面是平安,后面是幸福,吉祥是领子,如意是袖子,快乐是扣子,口袋里满是温暖
穿上吧,让它相伴你的每一天!新春快乐!

07 在梦里也会见到你,在心里只有你!你开心就陪你开心,你不开心就哄你开心

08 祝愿你 升官发财 大富大贵 扬名立万 福星高照 出人头地 光宗耀祖

09 新春快乐!万事大吉!合家欢乐!财源广进!吉祥如意!花开富贵!金玉满堂!福禄寿禧!恭喜发财

10 步步高升、升官發財、一帆風順、大展鴻圖、 新年進步、萬象更新 百尺竿頭 更進一步

11 祝愿你 棒棒的body,满满的money,多多的happy,心情天天很sunny,无忧无虑象个baby,总之,新年你最快乐。

12 祝你:一元复始、万象更新;年年如意、岁岁平安;财源广进、富贵吉祥;幸福安康、

庆有余;竹抱平安,福满门;喜气洋洋!

13 我深深的祝福你:新年快乐!愿我的祝福能融化寒冬,温暖你的心灵!

14 祝你财源滚滚, 身体棒棒, 爱情甜甜,;好运连连, 事业蒸蒸, 衷心祝福你

15 当您看见这信息时,幸运已降临到你头上,财神已进了您家门,荣华富贵已离您不远.祝福您朋友:新年快乐!

16 新春好,好事全来了!朋友微微笑,喜气围你绕!欢庆节日里,生活美满又如意!喜气!喜气!一生平安如意!
回復

唔係2月果個新年都無野好做,新年進步吧啦
回復

新年快樂=.=我地仲系31號9:30pm....今晚玩通頂先=3=
回復