查看: 3703|回復: 70

請鐘意灌水既人入黎

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
事先聲明:只係小弟既個人意見

你地為咩要灌水?
其實究竟灌水黎做咩者? 灌完水可以點?囉到多d積分?威望?受到人既認同?
我之前諗過,點解d人可以花足一日時間去灌水.......究竟佢地知唔知自己做緊咩?
我又睇過希望統計個位,24小時內我見過有人可以發到200帖以上.........
200帖.....係200帖 大家望下.....係200帖
200帖唔係一個小數目- -"200帖.....你地如果真係有心去回帖我覺得唔係太大問題....
不過個數目真係好似大左d囉..,你要發200張帖你要用幾多時間?你要用幾多精神?
你哂左幾多時間?你哂左幾多精神?你冇左幾多光陰呢?
如果你放你既時間係第二d地方,例如工作,讀書.....etc.
你賺錢可以賺到n個200蚊
你讀書可以讀到n個知識......仲有無窮無盡,數都數唔到既野.....
將200帖變成200小時....係有8日8小時
你係呢8日8小時可以做到咩?讀到幾多知識?賺到幾多錢?做到幾多野?

我寫呢篇野都係發自內心,各位灌水高手或者其他人睇左,你地可以罵我、串我
不過我都係勸你,唔好成日哂時間....唔好浪費你自己既光陰
Tenny,如果呢張帖令到少左人黎希望(我諗無可能掛),你可以唔洗俾理由我
解除我既版主、會員身份。

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
極神 + 5 您的發言非常精彩,請再接再勵。

查看全部評分

我喜歡灌水  不過冇200貼
回復

有時回貼係為左同朋友吹下水既姐,當然太多都唔好啦,但係都要有d地方宣洩下自己既壓力...
回復

回復 3樓 calvinchan1993 的帖子

Tenny唔會因為咁而解除你既版主、會員身份。

我現在都冇咩灌水啦

呢篇野我相信都打左好耐,算唔算浪費光陰 = =
回復

預左比人串......
都係想大家珍惜光陰者
唔想比人串--"
回復

回復 5樓 gordon225 的帖子

我應該唔算串掛
回復

講得好- -'時間真係好寶貴
放心,唔會因為咁搞到TENNY炒你既
回復

有道理,我支持你。。。
回復

回復 2樓 無敵殺人狂 的帖子

最衰 笑話區e+有 限制.....
回復

過來鬼話區發 我準備1次過發10貼出來 十分精彩and恐怖的
回復