查看: 986|回復: 21

[交流] 幫新仔...

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我知道新仔一入黎唔知點玩既...我都係
大家一開始果時是但揀一隻寵物
之後就去魔法院..學左光斬術先.
之後學法師招催眠術先...
之後要去買埋紅寶石...[要買多d紅寶石...因為要用好多黎升]
跟住去高lv果d怪升果時用催眠術..
之後狂用光斬術...打死佢...
應該會有好幾十lv...
希望大家有用...
不喜勿凸

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
calvinchan1993 + 3 雖然有好多post都有講過,不過都多謝你

查看全部評分

:61; :61;

評分

參與人數 1威望 -10 收起 理由
calvinchan1993 -10 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

回復 1樓 操控自如 的帖子

現在肯定唔會  你用技打高lvd怪  只會有超小經
除飛你有正裝(不過新手一定冇)  我覺得一開始冇錢冇裝 綀x客比較快or唔會柑快冇錢
回復

回復 3樓 無敵殺人狂 的帖子

不是的,刺客0轉好難升的,防不夠,0轉不夠mp用多重攻,0轉 由1等至到200等就算全敏只得50%,你說沒勁裝,光斬點勁都勁不過法師魔技啦,而且你都說用技打高lvd怪  只會有超小經,難道要用物攻咩,沒勁裝的物攻都不夠怪防勁啦,法師魔攻技無視怪物防禦,0轉當然升法師啦
刺客2招是不用比錢 「二連擊」(敏捷30點)「多重攻擊」(需要敏捷150點),就算你學到這2招,咁你都只可以打低等怪,打高等怪不夠防,分身術會無視怪攻擊,但是都是需要紅寶石,咁同法師催眠有咩不同,催眠只要10等就可以學,分身要100點敏捷,咁當然升法師啦

刺客如果有把虎吼刃,最好在6轉-8轉的時候升

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Tenny + 5 樓主有加分, 冇理由唔加比你啦

查看全部評分

回復

回復

回復 5樓 廢柴 的帖子

但是法師比其他的較快
回復

回復

回復 7樓 廢柴 的帖子

光爆一定最快  因為光對暗d怪扣40%
回復

回復

原帖由 武王 於 2008-1-19 02:35 PM 發表
但是法師比其他的較快

我覺得0轉一定法c最易升 但係好哂錢
回復