樓主: Tenny

[交流] 論壇寵物遊戲見問題解答與技巧提示篇

回復

回復 11樓 廢柴 的帖子

晤是100m是几多
回復

回復

23123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312231231231231223123123123122312312312312

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
Tenny -5 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

5好呃post
回復

回復 15樓 5354ppu 的帖子

我上次放10幾萬1件  你又唔買
回復

回復 13樓 廢柴 的帖子

我知啊
回復

掉寶率係咩來架?

係咪愈高愈好?
回復

原帖由 劉小生 於 2008-1-15 11:38 AM 發表
掉寶率係咩來架?

係咪愈高愈好?

https://bbs.tennyy.com/viewthread.php?tid=9267
果到有寫咩係掉寶率,不過我都唔係好明...可以答你既係愈多愈好
回復

好少$$ T^T
回復