查看: 1767|回復: 12

希望國度被侵權啦

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
3男2女入面水滸版既職業討論區,有人copy哂綜合資料網既轉職任務去3男個壇道,我發現入面全部字眼都係同希望國度資料網一樣,你睇
http://www4.3boys2girls.com/forumdisplay.php?fid=208
主要抄襲人既網名係*洛神*或飛雲z(3男版主)
哇..抄到咁
我地會商討點解決
回復

回復 1樓 唔好打我呀 的帖子

官網論壇咪一樣.......

你作為版主又唔整頓歪風, 雖然有一些是寫明轉貼, 但不是寫到明就可以為所欲為.

有一些攻略或任務我真的是不希望轉貼, 希望真的有人會發自內心來本網站.

而3男的問題我會和3男的版主討論, 而你我亦希望能夠檢討一下雲起論壇各會員之操守.

PS. 這個不是命令, 而是希望得到所有管理人的合作, 早日令問題得以解決而已!
回復

原帖由 Tenny 於 2007-12-22 03:04 PM 發表

你作為版主又唔整頓歪風, 雖然有一些是寫明轉貼, 但不是寫到明就可以為所欲為.

有一些攻略或任務我真的是不希望轉貼, 希望真的有人會發自內心來本網站.

而3男的問題我會和3男的版主討 ...

我係9月先做版主-.-,但係官壇入面既轉帖帖子主要係4月尾發放,同埋當時你地既資料網寫明:若要轉帖請加上轉帖字眼"之類既文字...
唔好講官壇啦,講番3男啦,佢轉帖扮原創,d版主仲要加佢50分
ps.希望國度對我有恩先上黎回報看
回復

原帖由 Tenny 於 2007-12-22 15:04 發表

而3男的問題我會和3男的版主討 ...

官壇我晨早同佢回報過了

最無奈係:
版主都抄埋一份(任務果度)
回復

回復 4樓 唔好打我呀 的帖子

比較想知有咩恩= =不過個飛雲z真係好咩lo
回復

原帖由 極神 於 2007-12-22 09:54 PM 發表

我兩年前玩水滸果時,好彩多得呢個網我先做到好多好多好多任務/幫我升lv(怪物資料都好正),其實有冇得告佢侵權嫁,最嬲係3男個版主可以當佢原創內容+咁多分
回復

原帖由 唔好打我呀 於 2007-12-23 03:41 發表

我兩年前玩水滸果時,好彩多得呢個網我先做到好多好多好多任務/幫我升lv(怪物資料都好正),其實有冇得告佢侵權嫁,最嬲係3男個版主可以當佢原創內容+咁多分

所以你明白點解果次個人轉海戰任你仲架分我會咁嬲了

原帖由 極神 於 2007-12-22 21:54 發表

個飛雲Z E+有玩我隻GAME= ='
回復

回復 8樓 Dragon834 的帖子

你隻咩game= =
回復

原帖由 極神 於 2007-12-25 15:44 發表
你隻咩game= =

瘋狂賽車
回復