查看: 811|回復: 4

[原創] 急救急救.我安唔到水滸.唔該高手幫幫我 唔該各位高手幫下我...

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我安水滸..安到最尾個陣時...佢話我 [ CoCreateInstance失敗。代碼0x8007007E ]

有冇人可以幫我解決呢個問題丫......thx
好似仲要人手dl多舊野架
官網有寫
回復

原帖由 奸商 於 2007-12-20 08:02 AM 發表
好似仲要人手dl多舊野架
官網有寫

dl左..都唔得
回復

回復 1樓 PING×× 的帖子

我係3男已經回左你, 不過既然你黎左我個論壇, 冇理由唔答你架.

有冇裝過 MSXML?  (版本4.0以下)

如果你4.0 以下就uninstall 左去.

再唔得就試下update 去 6.0

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

原帖由 Tenny 於 2007-12-20 11:06 PM 發表
我係3男已經回左你, 不過既然你黎左我個論壇, 冇理由唔答你架.

有冇裝過 MSXML?  (版本4.0以下)

如果你4.0 以下就uninstall 左去.

...

好丫..唔該哂你丫
回復