查看: 1361|回復: 10

林沖ser 大家小心"浪人小子"呢個人呀

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家小心"浪人小子"呢個人呀 (職業:浪人)

岩岩係白芽度掛貝怪~呢個"浪人小子"走黎執我打出黎d野

執左都算啦~我又唔mind ~:26:

佢仲要走上去引一大班追人既貝妖想整死我:21::05:

有冇搞錯呀!!囉完著數仲殺我~呢d人忘恩負義:45:

大家千祈唔好組佢~~見到佢掛機就不妨送張機票俾佢\番城啦

浪人小子你聽住~俾我見到你升lv我實踩場~邊個組佢我打邊個

你點知人地係咪想整死你 ??  重點係你有冇死到 ?
你d野係地下唔汁人地就可以拎架啦
你咁霸道算點先 ??
回復

原帖由 nyknyk 於 2006-7-29 11:35 AM 發表
大家小心"浪人小子"呢個人呀 (職業:浪人)

岩岩係白芽度掛貝怪~呢個"浪人小子"走黎執我打出黎d野

執左都算啦~我又唔mind ~:26:

佢仲要走上去引一大班追人既貝妖想整死我:21::05:

...

你個陣係咪掛梗林沖=.="
我好似見到你講個d野=.=
回復

原帖由 基路亞 於 2006-7-30 11:30 AM 發表

你個陣係咪掛梗林沖=.="
我好似見到你講個d野=.=

係呀~~
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-30 12:25 AM 發表
你咁霸道算點先 ??

搞到我俾三隻怪追~~差d死左~~隻英就得番半條人命
仲唔慘呀~~~執完野都仲想殺我咁係咪過份左d呀
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-30 12:25 AM 發表
你咁霸道算點先 ??

我咁都叫做霸道呀?? 引怪殺人本身都夠賤啦~~:45:
如果俾人引到差d死果個係你呀~你又會唔會覺得自己霸道呀:11:
依家講到好似錯係我身上咁....:42:
無奈 X 100000000000:29:
回復

呢d咪叫人渣lo,不過要d有實力ge人先可以送到張機票比佢._.
回復

咁最終你都冇損失ar~算la...多一事不如少一事
回復

浪人小子係我個fd,佢好好人架(對我)
回復

回復