查看: 3556|回復: 24

[其他] 所有轉職流程終於齊了

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
所有轉職流程終於齊了

請大家幫幫忙!

------------------------------------------------------------------------------------------

感謝會員 calvinchan1993 提供武僧轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 yt001229 提供提轄轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 鉛筆仔仔 提供道士及小偷轉職流程 (圖片) -  獎勵 200積分

感謝會員 很想 提供明王轉職流程 (圖片)  -  獎勵 100積分

感謝會員 SK 提供官人轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 聽•雨•軒boss 提供文人轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 gy9402 提供莊客轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 jimmjw 提供天監轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 可可。 提供大俠轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 虹寶寶 提供金剛轉職流程 (圖片及文字) -  獎勵 100積分

感謝會員 江湖仔仔 提供天師轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 玄紫羽 提供謀士轉職流程 (圖片及文字) -  獎勵 100積分

感謝會員 tszhim 提供頭領轉職流程 (圖片) -  獎勵 100積分

感謝會員 xiaowangzi 提供頭領轉職流程 (圖片及文字) -  獎勵 100積分

感謝會員 sis 提供監軍轉職流程 (圖片及文字) -  獎勵 100積分

感謝會員 wooden 提供醫師轉職流程 (圖片及文字) -  獎勵 200威望及10貢獻作為鼓勵.
武僧轉職任:(破戒僧)
http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D5(calvinchan1993既)

提轄轉職任:(校尉)
http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D3(yt001229既)

以上既圖都唔係我自己既,
所以如果你要加分就加向上面果D會員度,
我只係代佢地將圖比你,
所以你可以唔加我分。
至於因為我係莊客,
我遲少少會screenshot俾個過程你架啦^^
回復

我有其他道士轉任,要唔要??:13:
回復

過幾日比個文人轉任你.....d問答係15個all post定係post一兩張?
(15張好多=.=)
回復

回復 #4 聽•雨•軒boss 的帖子

問題圖片唔要wor
回復

原帖由 Tenny 於 2006-7-28 05:46 PM 發表
如果閣下是剛剛一轉或二轉的話, 請影低個過程給我放上網.

一轉 - 全部職業都要. (圖片)

二轉 - 除了明王及刺客其他都要. (圖片及轉職文字過程)

(只需每一個對話給我一幅圖就可以)

每位成功給我轉職圖 ...

係唔係系到回覆?
回復

我見希望國度有道士升風水....

咁仲要唔要道士升道長果d圖?
回復

http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1

呢個係我post既莊客轉義士既流程,
第一次整...
整得唔好既唔好見怪^^"
回復

回復 #8 gy9402 的帖子

咁少圖架.

最尾又冇轉左果張.
回復

回復 #7 jufry 的帖子

唔需要啦, thx!
回復