查看: 836|回復: 5

除左斷背山之後,仲有咁多山.. 轉~~

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
除左斷背山之後,仲有咁多山..

李安:「每個人心裡,都有一個斷背山......」
向生:「每個嫌自己肥既女仔心裡,都有一個張玉珊......」
黃德森:「每個香港風帆選手心裡,都有一個李麗珊......」
十三哥:「每個咸濕伯父心裡,都有一個安祿山......」
霑叔:「每個香港人心裡,都有座獅子山......」
男人:「每個男人心裡, 都有一座飛鵝山......」
男人:「每個女人心裡,都有座鑽石山......」
清明又近,每個中國人心裡,都驚拜錯山....」

女人:「每個男人心裡,都有個李姍姍........」
杜汶澤:「每個香港人心裡,都想住半山......」
好~頂順口,唔題,好有意思->男人:「每個男人心裡, 都有一座飛鵝山......」
回復

原帖由 令令 於 2006-6-20 02:17 PM 發表
好~頂順口,唔題,好有意思->男人:「每個男人心裡, 都有一座飛鵝山......」

個post的原創者唔係我,不過剛剛去個一個勁多笑話題網,就轉貼左部份啦
回復

俾個網址我..
好想去cc
回復

幾好ar,下次+油!
回復

我以前post過啦!!!!!!!!!!!!
回復