查看: 1450|回復: 10

護法+點同技能問題

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我+到200力  之後全體有冇+錯???

我依家仲未轉護法 就黎轉  我之前武僧果d技 +錯左- -

係唔係轉左護法之後d技能點  係唔係可以重新+過??

仲有護法  技能點+  幫幫手  教下我  thz
嘩~~你左咁多力呀~~~
咁一轉之後要搵多d加防裝la.....
技點係唔可以重新加過
如果得,仲邊有咁多人買回技同轉職卡,仲邊有咁多人留返d點
回復

原帖由 yuta 於 2006-7-28 18:12 發表
嘩~~你左咁多力呀~~~
咁一轉之後要搵多d加防裝la.....
技點係唔可以重新加過
如果得,仲邊有咁多人買回技同轉職卡,仲邊有咁多人留返d點

甘佢可能係新手唔識呢...
唔緊要la... 既然你都就快一轉la..
到宜家你點樣都唔可以再開新acc玩嫁la...

宜家有2條路你可以行...
1) 就係將錯就錯... 你唔好轉護法la...
    你轉幝師.. (你有甘高力.. pk好用.. 幝師有呢個特質..) or 破介
    之後就收番張轉job card 轉番護法...
    到時你可以回埋技tim la!!! ^^
    (你可以去睇下呢個 post.. "我之前話過轉護法嫁.. 不過..." 你可能可以係呢位師兄得到一d好好既意見.. 我頭先講既野都係係佢呢個post到學番黎...)

2) 你可以轉護法.. 不過你宜家要真係全體la..
    如果你冇+錯點既話可能會係好d.. 因為你仲有技點去max個防身...
    不過講你甘講可以做到max呢招既機會就少d..
    一轉左後就真係要學yuta所講...
    收多d+防裝.. 如果唔係你會好容易俾怪秒...

我本人意見就覺得第1果個方法好d...
你宜家睇下你覺得邊樣可行d la!! ^^
回復

^^thz晒

係唔係我轉左嬋師先

之後買護法1轉卡??
回復

--我有個辨法唔知得唔得

我收極  回力  之後全+體

我轉左嬋先  之後收轉職卡.轉番護法

呢個辨法得唔得,,,,
回復

我都try過
我+錯左技能點
跟住我轉左禪師
跟住再用護法轉職卡
轉左護法
咁樣又可以轉到護法
又可以重+番d技
回復

其實未必一定要回返d力ge,因為有一部分用武僧ge人都會加d力
不過由於係未一轉就已經加左200力
比返起2+同你差唔多lv 全體ge武僧,你就知會差左幾多防
所以我就覺得你要搵多d加防ge eq,相反加攻ge可以搵少一兩件....
而你想轉護法ge,我建議你先轉破介,再用護法卡
回復

-如果我買1粒回力

我回到170力之後全體咁樣會唔智好d
回復

原帖由 滅神魔族 於 2006-7-29 04:32 PM 發表
我回到170力之後全體咁樣會唔智好d

都係差唔多,不如唔好回....搵多d加防ge裝備la
回復

我+3體2力79lv都去到154力
洗唔洗回力
回復