查看: 1365|回復: 9

真人真事、九紋龍server 世上衰人磅NO.1 johnkennylaw

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
7月28日四點鐘
johnkennylaw <==== 呢個衰人我有+佢好友名單,識左都幾耐,up過幾次lv
我叫白髮鬼黑骨堂,係大當家

我開黃字,我打完鋼茶果,
系京倉附近,johnkennylaw密我問我幾lv?
我答完lv111之後,佢就開黃殺我英
我走甩左,我鬧佢,佢\無理我落埋線

大家覺得佢有無錯!?開黃比人打ok,佢又要好下流咁問人幾lv,又驚唔夠打,
打我都算,佢殺左我隻1命宋m(拎黎挖野,打甲碎架)
人久見人心囉!!
算la,我今日都俾你殺左次
回復

係你叫人殺你,佢殺我英,買返隻又150m.......我+左大刀落去..
回復

o....我知邊個係johnkennylaw
上次佢同魔。雨浚組隊 一個開紅 一個開黃
常日係到嘈,勁煩
回復

原帖由 97458945 於 2006-7-28 05:29 PM 發表
係你叫人殺你,佢殺我英,買返隻又150m.......我+左大刀落去..

你隻係宋萬(我係johnkennylaw)
加上你上星期殺我甲武(2次),
殺宋萬好俾臉
回復

咩係甲武???我想知
回復

回復 #6 蜜瓜包 的帖子

+左英雄皮甲的武松~
回復

原帖由 97458945 於 2006-7-28 05:23 PM 發表
7月28日四點鐘
johnkennylaw <==== 呢個衰人我有+佢好友名單,識左都幾耐,up過幾次lv
我叫白髮鬼黑骨堂,係大當家

我開黃字,我打完鋼茶果,
系京倉附近,johnkennylaw密我問我幾lv?
我答完lv111之後 ...

算啦 當你做下好心俾d 幫經我幫會啦 (因為我係2當)
回復

我幫您殺HE~!@#$%^&*()_!@#$%^&*()_~!@#$%^&*()_+~!@#$%^&*()_+`1234567890-
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-18 09:05 PM 發表
我幫您殺HE~!@#$%^&*()_!@#$%^&*()_~!@#$%^&*()_+~!@#$%^&*()_+`1234567890-

我爆招雷睇你點死.........
回復