查看: 5743|回復: 87

●噤→區放棄水滸!大平賣!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
玩家名稱 :●噤→區
玩家伺服器 : 香港林沖ser
聯絡方法 :系度留言/game度密我
上線時間/聯絡時間 :不定
交易的裝備:

陽披+全部物品+1E3只需430蚊
172浪人AC+白虎太刀只需170蚊
全包600蚊

裝備:
151精6兵勢金g頭       700蚊(已放)
151精7白虎陽披         250蚊                  
151全新白虎太刀        30蚊

速裝:
精7兵勢煙頭            25蚊(已放)
精7用間魔背            25蚊(已放)                        
精5癸酉石天富         60蚊(已放)

物品:
日章x20         4蚊=1(放左9個)
白虎g x2        12蚊=1
絕對g             10蚊
白虎頭x4        4蚊=1                           
白虎牙x3        買晒d白虎頭送比你
白虎血            買晒d白虎頭送比你
白虎眉            買晒d白虎頭送比你  
癸酉石            30蚊

寵物:
金g寵一大隻         自出(已放)
有(兵車技、守護、疾走、魔防4、沉睡)
100%

1e3         150蚊

仲有一個172女仔浪人空ac  齊技  有身份證 雲起        價錢自出

價錢仲有得議!想要就留名+留價!仲要講埋要咩!!

咁快放棄......可惜
回復

玩左年幾啦!= =
回復

151精6兵勢金g頭       700蚊   係where 俾$
回復

要面交!!
最好觀塘啦...........
回復

回復 5樓 子若* 的帖子

我記得同你升過5台 6龜之後 你d lv數 就 超過我好多lu..
回復

●噤→區,我係你老公呀,我個ac比人爆左,我都唔玩la
回復

回復 7樓 s015170 的帖子

= =你又5玩.....
!? 你係邊個 5清楚
回復

我係死亡夜神月
回復

回復 9樓 s015170 的帖子

..原來係你 我記得la 我1轉戈時
你放左1件1lv 浪3+浪刀比我