查看: 814|回復: 7

[交流] 雲起都出左好多野wo^^...

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雲起都搵左咁多錢啦..又包包...又出盒- -""
搵左咁多錢都唔出番d好d既野...""任務丫...有d新意既系統啦...連吸引既所謂一騎當千都要用點去俾隻騎寵,你玩哂啦....你地入去睇下有幾多個人騎寵架...
真係唔知你出黎做乜囉=.="全條街搵個人睇下騎寵都冇= =""
你話牙,一隻茶果300M,我都有隻,只不過要用好多元,吳一時時開JA~
回復

雲超 唔咁做 佢邊有得搵食
----> 所以我地咪比佢呃lor
回復

回復 1樓 ZZ高達 的帖子

雲起上上下下有很多員工支出都高
他要做多d新野哄我們買的
如果不是點樣賺錢?
回復

原帖由 ZZ高達 於 2007-12-9 03:11 PM 發表
雲起都搵左咁多錢啦..又包包...又出盒- -""
搵左咁多錢都唔出番d好d既野...""任務丫...有d新意既系統啦...連吸引既所謂一騎當千都要用點去俾隻騎寵,你玩哂啦....你地入去睇下有幾多個人騎寵架...
真係唔知你出黎做 ...

你沒聽過一句名言?云起只會呃錢.不會為玩家著想

沒人騎寵?你去睇下3轉升lv有機多人唔係騎住寵來升?

隻寵開住曬燃料的.唔通聊來無聊開來睇?定放係京俾佢吸下新解空氣a_a?
回復

先頭果陣,會覺得有新意,55走去收4葉。
但後來發覺坐騎冇乜特別ja渦,
所以就算e+收齊250 4葉,
都唔想拿去換。
反正甘多人冇騎寵,咪係甘玩!
開竅佐,哈哈!
回復

又唔可以咁講騎寵都有好處架...
佢會加你d能力值嘛....
你咪升lv都有防擋囉....
回復

回復 7樓 操控自如 的帖子

真係有d 用ga..
回復