查看: 1892|回復: 19

300智之後點升

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
300智之後點升{~~@@
+全體...................
最好係咁
回復

都要+d智ga!!!
回復

+智好易死bo
+少少我想應該唔緊要的
回復

300智 你一定會好似我個風水一樣咁開心;P
回復

!!!!!!!!!!!!!!!!!

300智之後是全+體1專左就用玉帝裝
回復

原帖由 newman123 於 2006-6-20 07:42 PM 發表
都要+d智ga!!!

人地係講加夠智之後呀
回復

全體!!!!!!!!
回復

回復 #1 k3771 的帖子

我認為:有錢人就加hp
冇錢人就加智

有錢人:
第一:有錢人既智可以利用eq加...
第二:多hp(高防)對自己一個升lv好有用
第三:多智同人pk冇用,一樣被破戒一招ko,多血高防既話可以捱多一∼兩下...同人鬥放技...

冇錢人:
第一:你就算加hp都冇用,點到唔夠d怪勁...你不如多d智,爆技勁d,起碼可以同人組...
第二:去到後期有錢先買回智(二轉到),果時你會好有錢(拾野都一日十幾至幾十m-,-”),因為到左2轉你就會覺得太多智,不過我唔係點你...我計過條數嫁...你到左果時(二轉)大約有1千萬∼6千萬(計左你買一番set勁eq加一隻公�史�沖�武)(勁既話有過億),所以,我諗可以加智先...
回復

冇錢人:
第一:你就算加hp都冇用,點到唔夠d怪勁...你不如多d智,爆技勁d,起碼可以同人組...
第二:去到後期有錢先買回智(二轉到),果時你會好有錢(拾野都一日十幾至幾十m-,-”),因為到左2轉你就會覺得太多智,不過我唔係點你...我計過條數嫁...你到左果時(二轉)大約有1千萬∼6千萬(計左你買一番set勁eq加一隻公�史�沖�武)(勁既話有過億),所以,我諗可以加智先...

唔認同...
冇錢人更唔能夠加智...
爆技勁d=死快D..
加hp仲可以啦怪....
回復