查看: 1254|回復: 8

本人有意申請做版主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我玩的SER:香港-武松SER
叫咩名:←風之使者→156LV 義士.+到1960MP.待組升關西-渭洲(我有金鏡晃擋)
          ●樂樂●  243LV 天監 待組升雀林
         乂蒼鬼乂  103 侍衛 明鏡指水+到12000 HP 待組升龜場-千里
我的理想:做到希望版主..^^
請大家投我一票..我係1號參選人-風之使者
原帖由 xyz008 於 2007-11-19 17:04 發表
叫咩名:←風之使者→156LV 義士.+到1960MP.待組升關西-渭洲(我有金鏡晃擋)
         乂蒼鬼乂  103 侍衛 明鏡指水+到12000 HP 待組升龜場-千里 ...

請填寫以下表格:

申請水滸歷險Online 各區之版主

1. 發貼及積分達300或以上, 最少遊戲內角色需要二轉或以上, 有經驗及肯幫助別人(或經本人推薦亦可)

2. 剛上任的板主一個月的試用期, 如果達不到要求就會被降為普通會員身份

3. 沒有不良記錄及呃post行為

4. 申請者必須提交以下資料:

* 遊戲伺服器 :
    * 角色名稱 :
    * 角色等級 :
    * 角色職業 :
    * 申請版區 :
    * 自我評價 :

顏色表示

未完全提供資料 不合符資格 合符資格 未能肯定

而且閣下第一個帖就申請版主,就算你係3轉,人地對你既印象都唔會好得去邊.

希望你可以多D努力爭取我地既信任再申請.

回復

回復 2樓 Dragon834 的帖子

我好像見過你=3=

不過你死左條心啦= =除非你在tenny的印象幾好啦
回復

原帖由 極神 於 2007-11-19 17:53 發表
我好像見過你=3=

不過你死左條心啦= =除非你在tenny的印象幾好啦

我都見過佢...
不過就算高LV都要林SER先有可能比TENNY揀.
因為TENNY自己林SER,武SER野唔會好清楚...
回復

原帖由 Dragon834 於 2007-11-19 05:57 PM 發表

我都見過佢...
不過就算高LV都要林SER先有可能比TENNY揀.
因為TENNY自己林SER,武SER野唔會好清楚...

那我算什麼........
回復

原帖由 xyz008 於 2007-11-19 05:04 PM 發表
         乂蒼鬼乂  103 侍衛 明鏡指水+到12000 HP 待組升龜場-千里 ...

不支持
回復

回復 6樓 22782470 的帖子

你呢d叫買ac 重有做咩分開post
回復

回復 1樓 的帖子

申請被拒.

不符合申請資格.
回復

回復