查看: 928|回復: 5

[交流] 希望GM出新野

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
gm出天富,,搞到天哭抵曬價,,gm出c蓋,戴忠,,搞到史進無曬用,gm出宣戰,,搞到無日安樂掛英
今GM點解唔出傳送物品功能呀?嗚,,平時要傳d野去第個ac又要叫人幫手,,有驚俾人昆, ,大家認為應唔該出個新功能?!~
有左肯定會生色不少~
我想一定吳得,因為有好多問題~
回復

= =緊係咁ga啦 唔係佢地搵$姐...... 之前出d新功能咪又係消我地$(朱林,日冕)
所以我反倒希望gm唔好出咁多新功能來消$ = =
回復

原帖由 PHIDUS 於 2007-11-18 06:04 PM 發表
= =緊係咁ga啦 唔係佢地搵$姐...... 之前出d新功能咪又係消我地$(朱林,日冕)
所以我反倒希望gm唔好出咁多新功能來消$ = =

如果用少少點可以傳野,,我肯架,,起碼好過俾人幫手啦..
原帖由 jordan 於 2007-11-18 05:56 PM 發表
我想一定吳得,因為有好多問題~

但系好似彩冒,楓谷都有e項功能,,不過,,可能你廣得岩既,,會好亂掛..
回復

原帖由 BlackFri 於 2007-11-18 04:59 PM 發表
gm出天富,,搞到天哭抵曬價,,gm出c蓋,戴忠,,搞到史進無曬用,gm出宣戰,,搞到無日安樂掛英
今GM點解唔出傳送物品功能呀?嗚,,平時要傳d野去第個ac又要叫人幫手,,有驚俾人昆, ,大家認為應唔該出個新功能?! ...

既然你都話gm出新野甘唔好,
甘仲建議佢出乜新野渦?
回復

出黎出去都係果d..搞到冇心情玩
回復