查看: 696|回復: 4

[原創] 唔玩,放278LV明王ACC

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
hi^^大家好!^^本人叫呀烽!^^係武松sever係278LV既明王!^^差22LV就3轉了!^^
本人係武松SEVER有個2轉ac出售!有曬身份證!^^有曬雲起會員帳號!遊戲帳號
!信譽保證!絕對唔會欺騙人!^^咩野職業都轉到!^^有好多裝!^^有D排裝!^^有       
一套9件迴避裝!^^一套9件魔攻裝!仲有一套9件日裝^^全部裝都合晒白虎珠!求       
敗珠!不破珠!混沌珠!保證全sever最底玩!^^無錯點!同時亦幫人!帶人升lv!^^       
仲有一隻茶果座騎!同一隻賀年金豬寵!^^面交!電交都得!^^九龍灣區交易!^^
有意買者請add我msn傾!^^我msn係[email]leungpakfung@yahoo.com.hk
本版規則:
1.只能發本版的相關POST

乜你成日犯規ga
回復

呀峰.你係雲起個論到都放喇.仲要昆左我只金鏡晃.哎.唔信的話.問下武ser的嵐之後嵐(3轉)
-O-""(2轉)仲有好多人都知道
回復

我幾時有昆你野呀?我無做過>.<你唔好屈我
回復

仲有我係叫呀烽!>.<唔係叫呀峰!你搞清楚先la?
回復