查看: 1545|回復: 10

[原創] 资料补充:铁甲船

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
见希望主页嘅铁甲船冇写特效..琴晚打佐只铁甲船..帮希望补充资料.

下图:

由于净系想帮希望补特效.所以懒得打铁4->50个蓝勾玉.要打成个星期.咪搞.(睇黎迟D要去买番个"卖懒勋章")

回避+4
加速+4
近身战+4
载重+4

就咁.~

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Dragon834 + 5 多謝分享

查看全部評分

原帖由 andyhidy 於 2007-11-1 11:51 發表
见希望主页嘅铁甲船冇写特效..琴晚打佐只铁甲船..帮希望补充资料.

下图:
http://aycu30.webshots.com/image/32669/2001179390556295501 ...

多謝樓主分享.
下次擺圖最好擺SIZE800x600。
回復

其实我真系摆800X600噶..
回復

原帖由 andyhidy 於 2007-11-1 12:39 發表
其实我真系摆800X600噶..

咁唔知.
因為我CLICK入見倒SIZE係細過800X600.
回復

咁就唔系好清楚啦...我系上传图片嗰到嘅SIZE选800X600,之后复制下面嗰组数据里面嘅第二个连接..贴图唔熟..唔好意思..:02;
回復

原帖由 andyhidy 於 2007-11-1 12:51 發表
咁就唔系好清楚啦...我系上传图片嗰到嘅SIZE选800X600,之后复制下面嗰组数据里面嘅第二个连接..贴图唔熟..唔好意思..:02;

唔緊要啦.最緊要比倒資料大家
回復

好闷啊!!!10点打料打到依加先打到两个..
感觉蝙蝠小藻之翼仲难打过蓝勾玉....3粒钟打得嗰两个..
定系我今日真系好黑???
回復

原帖由 andyhidy 於 2007-11-1 12:55 發表
好闷啊!!!10点打料打到依加先打到两个..
感觉蝙蝠小藻之翼仲难打过蓝勾玉....3粒钟打得嗰两个..
定系我今日真系好黑???

有部份材料跌既機率好低.
戰3戰4果D料分分鐘要打1個禮拜
回復

戰3嘅你指飘零火啊???
E个就唔多清楚..暂时未打过...
打完翼去打打试试先~
回復

原帖由 andyhidy 於 2007-11-1 13:04 發表
戰3嘅你指飘零火啊???
E个就唔多清楚..暂时未打过...
打完翼去打打试试先~

我打過喇,打到冇心機打
回復