查看: 2106|回復: 27

[原創] 招女人多名

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
本人藍月龍四少,眼看年紀越來越大拉,都係時候成家羅...
現招女人有多名,如有興趣可以報名...
以下係招收名額同條件...
老婆
名額:3人
試用期:3年
年齡:不限
條件:
1.必須是華人,女人
2.必須會福建話,華語
3.擁有優良的血統
4.會煮飯,做家務,照顧老人,照顧小孩,生小孩
5.脾氣非常好
6.樣子不可太難看
7.早上要早起,晚上不可早睡
8.不可隨便外出
9.不可吃醋,撒嬌
10.要先懷孕,證實孩子屬於本人藍月龍四少,方為錄取
11.如試用期內無法懷孕,馬上辭退
12.不可和其他老婆吵架,如果非常不滿意,可以一人拿一把菜刀到門口去解決
薪金:
1.三餐一宿,如需要任何日用品,化妝品,可以在每年家庭財政預算中提出.
2.其子女以男5女3的比例分得遺產(如果有)

妾伺
名額:4人
試用期:1年
年齡:20歲以下
條件:
1.必須是華人,女人
2.至少會福建話,華語,廣東話,英語其中一種
3.會煮飯,做家務,照顧老人,照顧小孩,生小孩其中一項
4.樣子必須好看,身材必須標準
5.晚上不可早睡
6.不可隨便外出
7.只可撒嬌,不可吃醋
8.對其藍月龍四少和其家人必須言聽計從(包括其他老婆)
9.不可和其他老婆吵架,如果非常不滿意,也可以一人拿一把菜刀到門口去解決
薪金:
1.三餐一宿,如需要任何日用品,化妝品,金銀珠寶可以即時提出.
2.其子女以男3女1的比例分得遺產(如果有)

女朋友(情人)
名額:無限
試用期:三個月
年齡:16∼18歲
條件:
1.必須是女人
2.甚麼都不會尤先考慮
3.不會生小孩
4.樣子必須好看,身材必須標準
5.晚上不可以睡
6.不可跟男人外出
7.日日吃醋,夜夜撒嬌者尤先考慮
8.不可要求結婚
9.可以和其他老婆吵架,如果還不滿意,可以找一把菜刀就地解決
10.唔論有心或無意懷孕馬上開除,如果證實孩子不屬於藍月龍四少,請自行了斷
薪金:
1.每月30000马幣(相等於10000美金或60000港幣)
2.可擁有一張無限額萬事達和一張無限額威薩信用卡

任何有意思想報名者,必須自己備學歷表,驗身報告,族譜,前男朋友�前夫紀錄表
如有任何問題,請留言等待回復
原帖由 Blue_Moon0829 於 2007-10-30 20:02 發表
本人藍月龍四少,眼看年紀越來越大拉,都係時候成家羅...
現招女人有多名,如有興趣可以報名...
以下係招收名額同條件...
老婆
名額:3人
試用期:3年
年齡:不限
條件:
1.必須是華人,女人
...

藍月擺埋你張相比人睇嘛@_@
回復

回復 2樓 Dragon834 的帖子

佢放過係希望,,
唔令仔既-,-
回復

有佢張相???
比個網黎-0-

不過比佐我地睇完張相之後,我驚佢招唔到老婆-0-
回復

回復

個樣都算OK既-因為係相到睇多數都睇吾出個人靚吾靚型吾型既--我本人都係咁睇相好樣七--平時都滿意既 --不過吾知藍月兄你係灌水定係咩--徵婚要求好似都好咩下LO(三個老婆-四個妾伺+無限情人= =我就冇咁既福分LA)
回復

藍月兄生性風流(依句講笑),何謂有女大過天
估不到藍月兄會公然招婚加招後宮加招女友,仲要係咁多,養都養死人
而本人也沒有藍月兄那麼好,雖然有一份職業,但係薪水單薄
而終日沉淪於電腦之間,對藍月兄真是有過之而無不及
回復

原帖由 angelliu 於 2007-10-30 20:25 發表
佢放過係希望,,
唔令仔既-,-

我知,不過唔好意思要人找嘛
回復

睇完張相搞到我頭先食完既飯嘔曬出黎-0-
佢成個ET咁
耳仔咁大
個頭就成個洋蔥咁

我只是有話自說
我不想天下間的女子被你所騙.誤了她們的一生

如有得罪,敬請原諒
回復