查看: 1729|回復: 18

[原創] 救救小燒羊----大行動

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
時間:本周日前
地點:林ser
人物:蕭楊
事件:本人於本周一下午4:30發現帳號失竊
丟失物品有:252精7玄武頭帶 202青龍地英盾 227符(5記得如來定青龍)

本案有幾大疑點:
1:點解個賊專拿頭&4角(出左日冕裝之後已經5值錢)留返把白法劍比我?
2:係知我ac既人之中,得3個魔攻職:
  最後之勝利:209大俠,要我d裝黎托?
  英格蘭:最後見到我ac--整到佢1e死經既人,但我看過佢d裝,202金      豬,全身如來,拎我d裝擺展覽?
  無名秀才:盾同符都係佢比我的,頭佢又未夠lv用,拎黎玩?

希望各界人士可以提供線索,例如上week蕭楊上線既相(有用一張加5分)
多謝大家一直以來既支持!

蕭楊私家偵探社   啟

回復 1樓 聽•雨•軒boss 的帖子

出賣你既人可能就係最親密既朋友.
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-10-29 23:34 發表
時間:本周日前
地點:林ser
人物:蕭楊
事件:本人於本周一下午4:30發現帳號失竊
丟失物品有:252精7玄武頭帶 202青龍地英盾 227符(5記得如來定青龍)

本案有幾大疑點:
1:點解個賊 ...

點解無端端會比人偷野?
可能E排病毒多,破左你密碼
回復

講明爆你AC就緊係其他人爆嫁啦--吾一定要係你識既人既--而且你咁出名-緊係係人都知你邊位LA

(我求其吹水-岩你就聽吾岩就有怪莫怪細佬仔吾識世界 )
回復

你試下重on牙,我有時都無神神5見野
回復

我遲d d裝....
凍...過....水....la...
(你無講霍大俠wo)
回復

點解會咁得意冇裝既= =,如果d人真係破既,都爆哂成個ac,d裝啦,邊個破得咁kai
回復

原帖由 暗流 於 2007-10-30 22:14 發表
點解會咁得意冇裝既= =,如果d人真係破既,都爆哂成個ac,d裝啦,邊個破得咁kai

唔一定。
例如你有個202金G,其它都係未轉1LV裝。
佢都唔會爆曬啦
回復

原帖由 最後之勝利 於 2007-10-30 06:21 PM 發表
我遲d d裝....
凍...過....水....la...
(你無講霍大俠wo)

還我天富!!!!!!!!:27; :27;
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-10-31 13:13 發表

還我天富!!!!!!!!:27; :27;

佢借左你天富嗎?
回復