查看: 1252|回復: 10

道士未一轉前同一轉後用咩頭飾好?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
道士未一轉前係唔係用林頭同埋幅頭?
道士用道士3好呀定係著其他3?(我用緊武松3)洗唔洗用林沖戰甲同龍紋戰甲
70LV用唔用林冲護腿定用武松鞋
一轉後又要用D咩頭飾?一轉D人用鳳凰頭
唔該大家幫我解答
緊係用龍紋戰甲啦~你仲可以用武松鞋~
回復

一轉前:沒錢就用幅頭啦~~蝴蝶冇的話又真係難升好多"
70lv冇錢就買林腿(50-70m買到),有錢用武松鞋(點到要350m以上)~~做完第4章就有林甲可以用
一轉後:都係有冇錢的關係...有錢用金龍頭~冇錢用紅/黑龍頭~~26lv可以用朱雀頭~~你pk的時候就可以用~~命中高阿麻
個人意見
回復

其實武松3著到去70lv就要換返70lv道士3
而80lv就用林甲la,除非你有件80lv 衫係有d靚字la
到95lv就最好換返95lv道士衫........
而鞋ge話,用林腿都唔錯,因為道士d鞋幾廢下
而武松鞋,除非你係做引手la,否則打緊怪ge時候都係用返d普通鞋
最後就係頭,當然係龍紋戰盔比較好la,不過你做引ge話都可以用蝠頭ge
回復

用林甲好d!
龍紋甲廢+
>.<
回復

70lv武松鞋!!!!!!!!
回復

道士如果你有錢你未用青龍頭加蝶披囉
冇錢既錦你未用C頭加地囚 去到55LV 就用蝠頭

一轉左之後最好緊係用金龍頭啦 冇錢既錦你都要用番黑龍頭 但係去到26如果你夠魔攻既就用鳳頭
其實90LV 既3 都加得多過林甲 同龍甲 所以用番佢本身既3仲好啦
70LV緊係用林腳 因為加防 不過武鞋都得既
回復

一句講曬=.=
龍紋頭,林甲,林鍊,蝶背,武鞋,天哭,龍紋盾,林玉(有米仔用ga)
冇錢ga清汁裝都冇計嫁啦=.=
回復

**末1轉就用綠龍頭**
**1轉佐最好用金龍頭**
如果冇金龍頭,就要看你係擋定爆,擋就用紅龍頭/鳳頭,爆就黑龍頭.

**末1轉用咩eq都可以,同自己同LV就ok**
**1轉佐最好用有字eq,都係看你係咩職,例如:爆就用玉帝,擋就用不敗等等**
回復

一定要用6龍頭:07:
回復