查看: 1326|回復: 15

HELP......係謗都找雷二,雷五嫁...

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
睇個website話
之後去找雷二,雷五
打聽雷二雷五佢地兩個人 (同時間打) (個個都唔同 總之全個城周圍講下野就一定找到)
但係找雷二,雷五左好耐都找唔到佢地...
有冇人可以話我知你地係邊都找都佢地2個人仔嫁...
唔該...:07:
在東京城找:小童(136,-174);小童(70,-181);小姑娘(-22,22);老婆婆(145,-85);老翁(83,-99);老翁(-71,-110) ,隨機一個人會告知雷二、雷五的地方,並傳送至該處
回復

雷二雷五會唔會超難打 ???  同時打兩個好似好吃力
回復

引左一個先,再卡住另一個,咪可以分開打lo~~
如果係有寒冰ge道士,高命中ge話,可以冰住佢地.....
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-29 00:39 發表
雷二雷五會唔會超難打 ???  同時打兩個好似好吃力

唔是好難打,
可以分開打(雷二在右邊,雷五在左邊),
我果時用7lv白勝打,1擊扣3xx-4xx,
如果是文人就唔怕死(最好同個文人朋友做= =)
回復

我道士 好快ko左佢地....不過我都找了一個鐘....(好耐)
回復

最衰係要兩隻一齊打  好難
回復

!!!!

我118lv 打我1hp^^
回復

原帖由 ccss 於 2006-7-30 06:25 PM 發表
我道士 好快ko左佢地....不過我都找了一個鐘....(好耐)

你几lv?
回復

我找左5分鐘
好好采
佢地果時打我成200幾一下
我一下漫天
打打下死左都唔知..
回復