查看: 1116|回復: 12

[原創] 勁憎D人開紅宣人戰 T︵T

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我好憎d紅人  我去一去廁所都開Q我紅  搞到我隻英死Q左  真係好想罵佢    好心GM加個永遠唔比人開紅的系統啦   無奈 比人殺左英3次  比人引怪殺英1次   ...
你唔好掛英咪得....
回復

.....你掛得耐就預左要死架啦   等價交換嘛
回復

其實我覺得掛英又冇得罪d人..
佢地又唔會少條或者多左條頭髮
掛英唔等於佢地就可以宣人架wo..
佢地鍾意宣咪搵d肯開紅玩既人玩lo

我都好憎d人趁人病lor人命咁既宣戰人
大多數都係大蝦細既..d 1轉成日去大草宣人架!!
回復

原帖由 雪見 於 2006-7-26 06:09 PM 發表
其實我覺得掛英又冇得罪d人..
佢地又唔會少條或者多左條頭髮
掛英唔等於佢地就可以宣人架wo..
佢地鍾意宣咪搵d肯開紅玩既人玩lo

我都好憎d人趁人病lor人命咁既宣戰人
大多數都係大蝦細既..d 1轉成日去大草 ...

1-20lv去石門
21-40lv去大草/白芽
回復

係囉~~殺左人對自已無好處,都唔明D高lv人點解成日開紅宣人
回復

有時唔一定係高lv人先宣人
有時有o的低lv人
俾人開左紅 死唔去
就係到宣人
宣完唔夠打 就走
等o的高lv人打
<我就係咁啦>
回復

咁有時掛英d人真係霸住左個場wo...而且有d仲用外掛自動汁野wo....
回復

掛下就...

唔好掛囉~
d人咪宣唔到你,你咪唔洗死英囉  係咪?
:26:
回復

我好同意國之英雄的講法...  
回復