返回列表 發新帖
樓主: lydia6

[交流] 一騎當千係一種昆人術..

關閉 [複製鏈接]

回復 16樓 Dragon834 的帖子

我都唔玩水滸,我講咁多做咩呢= =
回復

原帖由 暗流 於 2007-10-29 18:26 發表
我都唔玩水滸,我講咁多做咩呢= =

講多D曾取分數嘛
回復

原帖由 lydia6 於 2007-10-27 11:19 AM 發表
買成隻馬要成7000m

大马李ser成只马最多卖到15m,平既9m、10m就有。

其实你唔洗急住而家买架,好似大家讲既甘,

去买d金猪,披风……d实用既野先,

到你有lvl,有钱既时候,
你想买e样果样,几只马、茶果骑,都唔洗烦啦!
回復

一定係咁嫁啦-家陣雲起冇D新野出-但係又要搵錢-唯一方法就緊係大馬出咩佢就跟住出咩嫁啦-你睇下佢出個座騎系統有鬼用咩,得個哂字,當坐騎燃料用盡時又要用坐騎能源箱來回復坐騎燃料--咪又係同其他人講,(我好有錢嫁) -之前個茶包都仲好D---個支砂嵐大炮同嵐光大炮如果要增強大炮的攻擊力就要買古代炮能量塊---要增強鯊魚擴散炮的攻擊力,,同用鯊魚巨頭用作發掘寶物就又要買海洋能量塊--新個個日冕神殿
回復

第日個d唔知係唔係抽盒先有
回復

算啦 唔出野又比你地話 替gm辛苦啊...
回復