查看: 694|回復: 3

[原創] 好多問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我有好多問題,問題如下:

1如何賺快錢?我見有1xlv便有錢買英...

2我是31lv莊,配點ok嗎?

力:15
體:52
敏:12
智:32
集:10

3有錢的話要eq還是英

4常聽到人說到石門拉經,但應該何時去和如何拉??
============================
先宣傳一下,我是武ser的〔聖.皇〕,各大大有空便關照一下小弟
唔ok,莊客唔洗加力同敏(轉浪人可以加力)
正常黎講敏客轉2士就加智同體
有錢要英好過要eq
拉經=組左你,例如:我1lv去石門拉經(一定要lv差距大先可以做拉經)
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-26 11:18 AM 發表
唔ok,莊客唔洗加力同敏(轉浪人可以加力)
正常黎講敏客轉2士就加智同體
有錢要英好過要eq
拉經=組左你,例如:我1lv去石門拉經(一定要lv差距大先可以做拉經)

lv差距大不是無經嗎??
回復

拉經手就算lv差距再大你都會有經驗ga  不過好少囉

有錢當然買左eq先 ( 我指龍頭同蝴蝶背之類)

你31lv  最快賺錢方法如下
http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1

你配點已經錯曬....建議點全體  剷人再升比較平同快

石門可以搭船去白沙x再搭去石門
回復