查看: 1186|回復: 10

[問題] 點先有坐騎

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
點先有坐騎,請高手答我

回復 1樓 badylok009 的帖子

全新系統-坐騎系統登場!(5d 去收集250個四草吧~!!)
2007年10月8日維護更新公告

全新系統-坐騎系統登場!
水滸歷險的全新系統 - 坐騎系統推出了!透過這個坐騎系統,你們將會感受到前所未有的體驗,你會看到自己乘著自己的坐騎,就連別的玩家也會看得到你騎著坐騎的英姿。坐上坐騎後也可以攻擊,攻擊便會由坐騎代勞,而各坐騎也會有自己特別的攻擊動作,各具氣勢。不單如此,騎上坐騎後,你身上的裝備的能力值會得到提升,只要裝上合適的裝備,能力值便會得到大幅提升了。除此之外,坐騎還有自己的技能,這些技能各有特色和功用的啊。

取得測試坐騎
到滄洲城找萍萍(19, 125),交出她指定的數量的四葉草(250個四葉草 )便可以取得坐騎 - 戰馬了。

新增物品商店
坐騎能源箱
坐騎專用物品。能回復坐騎燃料, 當坐騎燃料用盡時會自動使用。
回復

你都可以去買個沙魚包(108$)有個茶果/鐵果
回復

回復 2樓 910502075129 的帖子

gm太變態啦,要人地有250條4草= =
回復

買咪有lo..
買沙包送
回復

回復 5樓 lydia6 的帖子

即係108$買隻騎= =有d人唔想玩海逼人玩
回復

回復 6樓 極神 的帖子

雲起為左搵錢,咩都做得出架啦= =
回復

都真係好變態喎= =換英都係88條之媽
回復

買包包*V*
用四草換(我都唔係好記得要幾多個-.-)
同人買~
回復

原帖由 skyrunner 於 2007-10-28 10:39 PM 發表
都真係好變態喎= =換英都係88條之媽

唔只,英都話有d用,
但係果騎用途麻麻,得個“威”字。
回復