查看: 1377|回復: 10

申請書生系版主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
遊戲伺服器 :香港行者武松伺服器
角色名稱     :Dennis834
角色等級     :未轉88
角色職業     :書生系--文人
申請版區     :書生系
自我評價     :我雖然加入左呢度唔算太長時間,但係我見書生系版區一直無版主,而個版又咁受人歡迎(可以見倒書生系D貼頗多)但係又冇人做板主,咁多貼又冇人管,我個人認為有個板主管會比較好.我並非貪一時新鮮而去做板主的.我是真心地想幫希望武神的.我雖然未轉,但我會努力.我第一次看見你的網站(水滸歷險Online非官方網站)時,我便知道你有好好管理這個網頁,而我亦想到背後一定有好多助手去提供資料給你及恊助你策劃這個網站.大家都有玩水滸,大家都係坐埋同一條船,我希望我亦可以協的你去管理一個版區.我是書生系的人就管理書生系的板區.

希望你能夠明白我想做書生系板區的板主的原因.

希望大家無論是支持乘還是反對我做書生系版區的板主,也回貼說一說你們對我的意見,謝謝!

25/7/2006 15:00 By Dennis834

我好似識得係唔係??(我叫新生x勁x):42::42::42:
回復

都係玩武松ser:00:
回復

第1你雖然係文人姐但你知道文人的慘野味ar

評分

參與人數 1威望 -4 收起 理由
Tenny -4 請善用編輯功能

查看全部評分

回復

ar!!!新生火勁兒 !! I am gon ar ....
long time no see...:07::07:
回復

唔好話我講得好絕、串

你做書生系板主既原因
係個板冇人管
咁你有咩證明比你管係好??
你只係話你係書生系既人,所以你就合適做板主。
有好多人資曆都比你好,咁你有咩能力令大家認為你比其他申請者好???
你又有咩證據證明你既「努力」?(例如在線時間......)
回復

原帖由 ltlp514 於 2006-7-28 11:49 發表
我好似識得係唔係??(我叫新生x勁x):42::42::42:

你就係果個新生火勁兒,
做咩你頭先搶怪= ="
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-28 11:31 AM 發表
唔好話我講得好絕、串

你做書生系板主既原因
係個板冇人管
咁你有咩證明比你管係好??
你只係話你係書生系既人,所以你就合適做板主。
有好多人資曆都比你好,咁你有咩能力令大家認為你比其他申請者好???
...

同意luke仔狠批 ^^  其實好多區都冇版主點解唔試試其他 ?
回復

lilf3344同luke仔一定一樣意見...
新生火勁兒我識你..同你打鬼王的
仲有...
luke仔同書生系既人反面...
例:我(文人)藍月龍四少(藥師)
回復

嘩...
唔好甘話拉...
雖然係事實,但係一陣我入唔到俠客版亞:07:
回復