查看: 2736|回復: 30

[原創] 希望利益

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
E排成日去官壇捉佢地有咩抄希望.
結果好大發現.

佢地有一度講牌照.
跟住版主聲稱希望近來改做吳比轉帖.
就話以前轉既冇事.
跟住我就捉,冇加連結.
然後佢就話壇吳比加,
不過我地要話佢吳加既就告得佢入,
大家告吳告呢

另外,比D短訊內容大家過目

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

仲有一條,特別流意個版主講既野

為保持官壇既人流,加上連結即係叫d人去第2道討論 ,99%既論壇都係唔比加上連結,提下你,希望國度個壇既人流都不及官壇既10分1,而且官壇既寵物站比希望國度都好玩好多,又多人玩,見議你晌官壇討論
嘩,最後佢都好串下= =
回復

回復 1樓 Dragon834 的帖子

冇計,人地雲起所有online game的人都有,重有雲起成間公司,tenny得1個普通市民,點勁=__=

而且大部分都在[男女]度,男女都好像有幾個管理人員
回復

把口生係人地到,佢中2 up9咪9 up
回復

夠曬精彩,
官壇原來好多野抄希望架詐
回復

原帖由 Dragon834 於 2007-10-2 09:45 PM 發表
夠曬精彩,
官壇原來好多野抄希望架詐

你唔係e家先知啊,官網好多都係99地嫁啦 佢計晒成個論壇,點都唔夠佢打嫁啦,計水滸區同水滸區啊
回復

回復 5樓 Dragon834 的帖子

水滸入面玩左超過2個月的有邊個唔識希望國度 希望國度係一個資料庫,但好少人會把它當成論壇咁看
回復

原帖由 極神 於 2007-10-2 21:47 發表
水滸入面玩左超過2個月的有邊個唔識希望國度 希望國度係一個資料庫,但好少人會把它當成論壇咁看

我武SER訪問吳少玩家佢地話(梗系吳系未轉新手)
希望系咩黎架
回復

回復 8樓 Dragon834 的帖子

我說玩左超過2個月....d未轉新手只識雲討,久而久之2轉後都只係去雲討
回復

回復 9樓 極神 的帖子

我都係玩左4-6個月先識希望,不過真係玩既只有1-2個月= =
回復