樓主: LengSM

[問題] 有無人個寵物係騎士?

關閉 [複製鏈接]
原帖由 武王 於 2007-12-2 04:35 PM 發表
1-8轉升法師,如果有刺客把野就在6-8轉時轉刺客最快,之後騎士

騎士有咩好  同點加點
回復

回復 51樓 奸商 的帖子

在開始的時候加耐,之後全力

要看下你幾轉  12轉之後加700耐,之後全力
                          12轉之前如果有正裝,不用加都得

我是這樣點
回復

原帖由 武王 於 2008-1-20 01:13 AM 發表
在開始的時候加耐,之後全力

要看下你幾轉  12轉之後加700耐,之後全力
                          12轉之前如果有正裝,不用加都得

我是這樣點

咩技要學  咩技唔駛學
回復

回復

回復 53樓 奸商 的帖子

學有+攻+防個2招技就得  如果有正裝(如小丑,聖誕)綀騎士的話唔洗點耐  全點力就得  可以+小小迴  用來打人就岩灑
回復

回復

原帖由 無敵殺人狂 於 2008-1-20 11:29 AM 發表
學有+攻+防個2招技就得  如果有正裝(如小丑,聖誕)綀騎士的話唔洗點耐  全點力就得  可以+小小迴  用來打人就岩灑

問多條  而條一定要答  騎士定刺客會高攻d
回復

原帖由 廢柴 於 2008-1-20 11:41 AM 發表
咁做x客呢???????????????

刺客  我加敏加到1188就全力  過1000敏x7傷害所以一定要過1000敏
技因為唔駛用咩書得一本分身書咋  所以學哂d技都無所謂
回復

原帖由 奸商 於 2008-1-21 01:01 AM 發表

刺客  我加敏加到1188就全力  過1000敏x7傷害所以一定要過1000敏
技因為唔駛用咩書得一本分身書咋  所以學哂d技都無所謂

我全力,其他冇加,因為刺客把武己經1200敏
回復

原帖由 奸商 於 2008-1-21 12:59 AM 發表

問多條  而條一定要答  騎士定刺客會高攻d

唔計加攻狀態,高d lv高d高攻

其實唔計狀態,差唔多攻
騎士有得加自己攻,就比較高攻好多,不過刺客同騎士同team,刺客加左攻就比較高少少,都係差唔多
回復