查看: 837|回復: 2

如果警察接受贊助 轉~

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
----- 香港警隊都應該考慮o下接受贊助...

-----如果成事...唔知會唔會出現以下情節..

----- 警員A:"可口可樂提提你:你地已經被包圍,快d放低武器?"

-----  警員B:"我宜家問你野,你有權保持緘默~~~以上係由黑人牙膏特約"

-----  警員C:"我係警察!咪走~~~米酒梗係揀珠江橋牌米酒!"

----- 警員D:你地已經被包圍喇,我限你地一分鐘內出黎投降,時間倒數系由勞力士金鑽腕錶贊助。

-----  警員E:先生.....熄匙,車牌,身分證,大家樂~~為你做足一百分!

-----  警員F:你而家有權保持緘默.... 或者你可以叫杯咖啡等你律師黎....即沖咖啡由雀巢牛奶公司提供。

-----  警員G:依家唔係事必要你講.....除非你想講,我地會用書寫流暢既斑馬牌真美筆記低,
日後用黎做呈堂証供。

-----  警員H:請各位女士盡量避免深夜時單獨回家,小心防範,
以免賊人有機可乘? 仲要注意平時多飲三生牌鹿茸大補酒,係男女強身o既妙品!妙品!
係唔係你作ar,幾白知下
回復

原帖由 令令 於 2006-6-20 04:01 PM 發表
係唔係你作ar,幾白知下

都話轉載
回復