查看: 1271|回復: 7

林沖ser昆人9(人人入呢睇.教精1d林沖ser新手)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
去留無跡
大家都知道佢啦 :06;
佢昆左我
  • 佢話用個白鏡松換我個金婚.比左個金婚佢.唔比個白鏡松我.
  • 借左我個精5天富.〝劉備借荊州,一去無回頭〞
  • 同我假結左.2個月後就同第二個人結(用我個金婚.點知比人踩場殺左隻史進.真抵死 ).搞到我入唔到雁門
  • 打佢屋企電話.成日話唔係到.驚我追數
  • 高價話放個ac.話要HKD$680買彩虹冒險嘅點比佢.根本唔值.佢成日比D2轉3轉追數.我同佢還咩.仲可能比人踩場添.:27;
  • 假借玩其他Online做借口(轉Game避債)話水滸好悶.唔玩.
  • 要我比d 6lv字首g :求敗x7 如來x3
    以上只係部分嘅罪行.如果係講.成版我都寫唔完.:01; :06;
    我要對佢
    最後我就 一無所有

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
KIT -2 一貼只能最多發3個表情符號。

查看全部評分

佢比人轟炸左n年啦,而家仲黎講?
回復

我要罵佢 :66; :86; :86;
回復

最多可貼3個圖
回復

去留無跡係上古時代的事了
回復

但係I am saying now :86;
回復

我要罵佢 :27;
回復

圍佢:27;  打到佢: die