樓主: 最後之勝利

[求救] 你話死未?

回復 10樓 最後之勝利 的帖子

咁係架= =,守株待兔,只好一齊打到果個野出黎,咁樣先可以轉到= =
回復

55 仲有之前同客服講左未有回應
回復

最新ge 回覆:
您好,若果閣下確定放棄有關任務,我們建議閣下嘗試在任務歷程中刪除有關任務,但請閣下留意有關任務的第5次任務物品掉出機率是比較低的,希望閣下能夠多作嘗試,謝謝。
回復

回復 2樓 暗流 的帖子

轉劍客未冇事

or 食2士卡去轉

但係食左2士卡既話錦我建議你轉官人-.-
回復

回復 13樓 最後之勝利 的帖子

咁你只好學佢咁講,嘗試啦= =
回復

又有最新消息=_=:
您好,如閣下要求我們可以為閣下回收有關任務物品,請注意回收有關物品是不能再次補發給予問下彧會有機會引致有關任務不能完成,謝謝。
回復

e+我以下定決心轉劍客
並要求客服:
您好,如閣下要求我們可以為閣下回收有關任務物品,請注意回收有關物品是不能再次補發給予問下彧會有機會引致有關任務不能完成,謝謝。

this::::::new: 是 客服 請你替我取消我的大俠轉職流程 連同 任務物品
以便我 轉回劍客 謝謝 :::::::: 大俠再見la
(要轉大俠戈個變左係我人仔)
回復

回復 17樓 最後之勝利 的帖子

咁... +油升多個2轉la
回復

e+又有最新消息:
new:
您好,請閣下參照以下方式進行回覆以便我們確認閣下需要我們回收有關物品,和需要刪除的任務,謝謝。
本人[XXX]同意 雲起遊戲代理有限公司 回收本人的遊戲帳號『XXXX』內的角色『XXX』的物品「XXX」一個和刪除[XXX]任務。
回復

咁都得呀..............
回復