查看: 759|回復: 9

問題3

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
咁我其實+哂力唔ok咩?
我可以做爆武僧唔好咩=33=?
no 李物防太低好意死
回復

咁要點????????????
回復

原帖由 mo 於 2006-7-24 11:45 發表
咁要點????????????

一轉以下一定要+全體...
之後你一轉左後如果做破介既話你可以+多d力/全力...
因為我聽人地講過有破介+全力d攻高到pk...
回復

<-------全體支持者
回復

我覺得你中意點+就點+都ok既...
如果唔係個個係個server裡面都做同一樣野既話甘咪個都差唔多一樣..!!??
護法雖然係玩防高.. 不過你有幾多血都好..
如果唔夠迴既話你都一定好易俾怪打死..
我會+番少少迴.. 不過主要都係全體..
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-7-24 03:14 PM 發表

一轉以下一定要+全體...
之後你一轉左後如果做破介既話你可以+多d力/全力...
因為我聽人地講過有破介+全力d攻高到pk...

你想佢死咩:26:玩全力你到時唔收極回力唔得喇,一係收不敗珠,收到你唔玩為止

玩僧其實要高攻既話+200力就好夠,之後要全體,如果唔全體,你一轉打怪時就會好易死,(相信你唔會轉禪師嫁喇,護法同破僧都可以用鏟,鏟又係最高攻既武器,你如果覺得都係唔夠就收無敵珠喇)全力就一定唔得嫁喇

我當然支持全體喇:25:
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-7-25 11:35 PM 發表
我覺得你中意點+就點+都ok既...
如果唔係個個係個server裡面都做同一樣野既話甘咪個都差唔多一樣..!!??
護法雖然係玩防高.. 不過你有幾多血都好..
如果唔夠迴既話你都一定好易俾怪打死..
我會+番少少迴.. 不過 ...

迴+唔超過30點都ok,因為護腿同你加左,但我覺得唔可以中意點+就點+,因為如果你亂加,有體時就無迴,有迴時就無力

我比小小個人意見你喇,迴你就唔洗加咁多(約20-30點),體就最好全體,又可加150-200力,如覺得差DD迴/力/體就收D有字eq/珠用下喇
回復

原帖由 國之英雄 於 2006-7-26 10:32 發表

你想佢死咩:26:玩全力你到時唔收極回力唔得喇,一係收不敗珠,收到你唔玩為止

玩僧其實要高攻既話+200力就好夠,之後要全體,如果唔全體,你一轉打怪時就會好易死,(相信你唔會轉禪師嫁喇,護法同破僧都可以用鏟 ...

我唔係話佢宜家全力...
係一轉左以後先唷...
佢宜家甘樣全力真係會好易死..
因為我地冇盾用...

我宜家+力+多到121點lu~ lol
回復

原帖由 國之英雄 於 2006-7-26 10:39 發表

迴+唔超過30點都ok,因為護腿同你布隻p果你亂加,有體時就無迴,有迴時就無力

我比小小個人意見你喇,迴你就唔洗孕峇U喇

ha~ 水滸真係玩eq多過d咩...
宜家我仲用緊95lv既3... 下下俾紅甲打400幾血..
銀甲打1000幾血...
我想問下如果我用左26lv既3既話個情況會唔會好好多牙..??
回復