樓主: 大衛碧咸

[閒聊] 退出大馬水滸﹐加入香港水滸~! 得閒幫下手組我升等 ^^"

原帖由 andyyeung0927 於 2007-9-9 16:47 發表
打烈火鳥要比60m,1個半鐘

咁就真系打到窮囉- -
回復

回復 31樓 Dragon834 的帖子

不過有勁擋爆係組升升得超快架 90個鐘1lv架可以
回復

回復 32樓 andyyeung0927 的帖子

:62;  90個鐘先升1 lv
回復

回復 33樓 stanley 的帖子

你試下打青蛇 2-3個鐘先1lv架
回復

呢幾日唔係好得閒...hk沖ser幾日未升過 = ="
之前問你地借個10m同技能書都未有時間拿
我看我拜六才有時間升水滸﹐你地拜六幾點玩到幾點?不如約個時間先...如果唔係好難搵到你地啊 :67;
我要3套技能書﹐1套提轄/1套文人/1套莊客(開多個莊客方便以後幫英加mp ^o^)

*我發現左一個賺錢方法﹐每次可賺10幾千...雖然好少﹐但對我黎講好過無!
回復

玩得甘辛苦做麼﹐借個英雄(曹正)廢到沒得廢的英雄想打等級高的怪都不行。。。
我玩大馬的水滸﹐我2朋友開始玩的時候﹐我給每人(一百萬)﹐2只廢廢地英雄﹐技能書﹐一堆裝備。。。
2轉左﹐一兩百萬算得很少而已﹐隨便一件裝備都超過百萬﹐沒錢=不想借而已。。。
我試過幫炸幫拉埋怪幫他們升﹐2個鐘就升了15++級﹐他們等級40++的時候

咩英最廢??
https://bbs.tennyy.com/viewthrea ... &extra=page%3D1

回復

打水滸第一要訣,錢...
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2007-10-5 19:46 發表
打水滸第一要訣,錢...

第2要訣...技術
回復

错...
都係錢...
回復

回復 39樓 Blue_Moon0829 的帖子

唔係裝咩= =,水滸要裝同錢
回復