查看: 757|回復: 9

[問題] 幫會问题!!!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有没有人可以说下。。。
第一級幫會会吗????
我们开了超過半年了!!!这半年都没什么事,  
維護條件 : # 幫會經驗值:50,000  (绝对超過)
          # 幫會存款:50,000兩  (绝对超過)
          # 幫會人數:3人       (擁有10個成員)

但是 20070904 维修过后的下午,就没左   。。。发生什么事哦??????

而且幫會d人都是自己d朋友。。。大家都很奇怪,唔知发生什么事!!!!!就爆左咯!!!!!!!  
我们又没升幫會???
点解决 ???? 有没有人可以幫下手!!!!!!!
  很惨!!!!!!

回復 1樓 vincentlai 的帖子

冇端端我覺得一定唔會滅既.

一定係有人有問題, 例如大當出左幫.
回復

樓主個幫係咪大當家出左幫或者俾人封左acc?
回復

没bo。。。
大家早上在维修前都进过。。。但是就是唔知发生什么事!!!!
大當家没出幫啦。。。。没封ac
就是冇端端爆左。。。   

很惨!!!!!!   :67;
回復

個日係唔係個game1月1日黎先
回復

55....你問下GM 囉..呢d情況通常都係佢地ge 問題
回復

大家。。問左GM咯。。。!!!

它讲幫會存款乘下,一千几 。。。。。

原来game的每个月一号都会扣钱,扣下扣下。。。。到左1月1日就爆咯。。。。

***原因是1月1日。。。維護條件不足。。。。所以爆左 :15;

第一次的经验。。。希望大家注意下咯。。。。。
回復

原帖由 vincentlai 於 2007-9-6 12:15 PM 發表
大家。。問左GM咯。。。!!!

它讲幫會存款乘下,一千几 。。。。。

原来game的每个月一号都会扣钱,扣下扣下。。。。到左1月1日就爆咯。。。。

***原因是1月1日 ...

你又話個幫好多錢既,原來岩岩夠維持個幫架
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2007-9-6 05:54 PM 發表

你又話個幫好多錢既,原來岩岩夠維持個幫架

係咯。。。
不過唔該晒你話我地知。。。。。
回復

我聽完你咁講--
我睇返我個幫..得返4萬咋
我宜家+返la
回復