查看: 804|回復: 7

小偷要甚麼?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
can tell me theif wan up wat n skill :07::11::21::26:
你問技能 ??  睇你係咪玩爆手啦  如果係引既話
閃影同活血max  其他學到夠下一招就ok  毒爪我冇乜升
回復

唔理引定爆
加全體都係一個好好ge選擇
回復

毒爪max做爆手...升lv好好用
回復

升左做狂徒之後,我覺得毒爪反而可以遲d升
因為一轉估兩招真係好駛好用,範圍大,儲氣回氣都好快,一樣又會有狀態
而且毒連擊升1lv一點就ok
我2+成日覺得如果之前冇升max毒爪幾好呢~~
不過毒爪始終都會升返~~因為可以爆過萬~~勁!
而其實d人成日話轉山賊要升max活血,我覺得唔係咁岩,因為升爆都係多200幾hp....
閃影就真係一定要升爆
回復

thanks for help me
回復

咁姐係點呀???爆唔爆毒爪??
回復

原帖由 ※聰※ 於 2006-7-26 08:23 AM 發表
咁姐係點呀???爆唔爆毒爪??

咁你一轉前諗唔諗用爆手?
如果做就爆毒爪同閃影,唔做就正係max閃影ok
而一轉左之後,做狂徒,學左可以學ge招,之後就即克max暴力,如果咁都未夠80修為ge話,就加毒爪,加到夠80修為,夠80修為就學兩招爆技,之後就加毒連擊先,加到毒連擊5lv,之後就加踢加到沙5lv,而3招爆技,我建議先max毒連擊,因為升1lv只係要1點,之後就踢沙,最後就毒爪,爆完呢3招之後就基本上唔駛再升其他野
回復