查看: 1297|回復: 13

[求救] 宋萬招技點用

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題!
唔該答下我:91;
:91; 宋萬招技系采矿/伐木/耕田。如果你采矿/伐木/耕田你把宋萬叫出来这样就可以使用宋萬的招技了。:106; :94;
回復

o,明白
但係要唔要用狙擊魔或者討伐魔???
回復

回復 #3 tomtom666 的帖子

又唔係打怪,唔洗用呢兩個架啦:100;
回復

http://www.tennyy.com/menu_hero2.html
地魔星 雲裡金剛  宋萬
簡介:
宋萬是梁山泊的元老,早先和王倫、杜遷占梁山為王,武藝平常。王倫被林沖殺後,宋萬仍留在梁山,被封為步軍將校第十名,是梁山第八十二條好漢。隨宋江征討方腊時,宋萬戰死。
屬性:水
技能:天眼通
描述:增加掘時的成功率    :15;
回復

原帖由 ck1209 於 2007-8-29 07:45 PM 發表
:91; 宋萬招技系采矿/伐木/耕田。如果你采矿/伐木/耕田你把宋萬叫出来这样就可以使用宋萬的招技了。:106; :94;

宋m招技得採礦有用,其他都唔得,招技係可以掘多啲礦
回復

回復 1# 的帖子

招技是廢的 可以在採礦,伐木,耕作果陣提高lo野既成功率 明冇???
回復

如果你伐高LV木/採高LV礦就好有用- -
回復

o,明白lo
thx><
回復

原帖由 狀元爺 於 2007-8-30 03:32 PM 發表
招技是廢的 可以在採礦,伐木,耕作果陣提高lo野既成功率 明冇???

都話得採礦有用,唔明咩?
回復