查看: 4742|回復: 40

跑環任務...

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
跑環任務...:
跑環任務官潘仁(-27, 156)將會到達滄洲城,他會為各位玩家帶來了不少任務!
潘仁所提供的跑環任務每天都不同,而且為了鼓勵各位,每完成一個階段也會有獎勵的啊!整個跑環任務分為20個階段,玩家每天也可以去找他進行任務的。
任務接受條件︰20 - 50 級(我想問係唔係0轉20lv-50lv先玩得)

任務規則︰
-跑環任務每天只可進行一次。
-整個跑環任務沒有時限,任務進行中即使到達00:00也不會重置任務。
-不論跑環任務是完成或失敗,玩家都可以在每天 00:00 找潘仁重新接受任務。
-每個階段必須在真實時間 30 分鐘以內完成,時間結束的話便會判定為任務失敗。
-在進行個別階段的時候,如想放棄的話,可找潘仁,選擇放棄後也會判定為任務失敗。
-進行完一個階段玩家可選擇是否即時進行下一階段。
-被判任務失敗或已完成整個跑環任務的話,當天內不可以再進行新跑環任務,直至當天的00:00。
注意:
當完成整個跑環任務後NPC將會派發裝備作為獎勵,NPC派發裝備時暫時系統信息並不會作出提示,玩家於完成整個跑環任務後自行檢查裝備欄。
我冇得玩...:109; :109;
今日新增既任務?
睇黎我無得玩:97; 我唔係020-050,唔係120-150,又唔係220-250:97;
回復

我地D高lv少少都唔玩得
回復

回復 #3 lydia6 的帖子

雲起今次真係離譜囉:96;
回復

個任係昆錢嫁--
我用左30lv個人黎玩..點知--叫我比$5500佢.先玩得--咁我咪比錢佢la..:103;
比左之後..做任la..做完之後..佢比番$400...:93; 好無奈..咁收錢黎做咩呢:93;
回復

me  lv38:108; :108;
回復

我都有個係lv30..好好彩...:92; :92; :99;
回復

回復 #5 lydia6 的帖子

你5500姐
我用44lv人黎玩要12500$$$
有20個任
我做哂有3m幾(扣左坐船)
又有經==
回復

要比錢唔打都罷啦:100;
回復

我有21 lv  ac 但係冇裝
回復