查看: 1641|回復: 19

加智還是力???

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:96; :103; 我想問,加智唔係加魔攻同加血加得多的嗎,點解d人要我地加力=-=?
智力都冇用 全體啦-_-

同埋 佢所講既智力唔係解智同力 佢係講緊係名 (智力) 唔係智力同力量
回復

原帖由 tock065732 於 2007-8-29 06:48 AM 發表
:96; :103; 我想問,加智唔係加魔攻同加血加得多的嗎,點解d人要我地加力=-=?

全部+體質,信我地.
+全體冇錯:99;
回復

回復 #3 Dragon834 的帖子

文人加全體把啦....................
回復

:66; :97; 加體最好因为如果你高等级你的防守和你的血一定要多很多,要不然你就会四的很cham。像我先在243等级明王。我打243等级的怪兽。那只怪兽大我1hit=8千。而且我有243lv的衣服都给他打到我这样cham:93;
回復

全體la= =":105;
回復

原帖由 狀元爺 於 2007-8-29 10:30 AM 發表
文人加全體把啦....................

我話+全體.你就話文人加全體把啦,
你都幾矛盾下WO
回復

慘la,我+左2智1體,咁點算好:97;
回復

+全體把啦..............:100; :100;
回復

原帖由 jojo妹妹 於 2007-8-29 22:20 發表
慘la,我+左2智1體,咁點算好:97;

用極回智...好簡單既問題.回完+番曬體
回復