查看: 1160|回復: 3

[轉貼] 無死經消黃法

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
過住相信大多數人打完果/入完龍洞/白虎山...
開左紫/黃...
要掛機的話都係開分身/自殺...
升lv就自殺硬啦.....
冇咩人會離幫....
如果你話用英排尼消....
俾20m之外仲要等星期3,5既8點先得....
e+有一個好d既方法...
你開左黃/紫...
入去塔跟住出返尼...
就會得返紅名......
不過要付出20m禁解...
如果你要消埋紅....就去京俾錢消....
幾m姐.....低lv lv可能仲平...
-------------------------注意----------------------------
等級限制:1轉50 lv
支出:2x m
紫->紅
黃->紅
綠->紅........=.="
-----------------------------------------------------------
希望可以幫到大家啦
用20m可以唔洗死@@"

**转贴3男2女   http://www2.3boys2girls.com/view ... 8478&extra=page%3D1
我認得我係3男post既-  -"
回復

你可以去海上打鯊魚都會開紅咁雖然我不知可不可以轉紅,不過不用比錢可以一試!!
回復

聽講打海自殺可以消黃/紅, 低lv死左重無罰經tim
回復