查看: 2083|回復: 17

請所有香港林沖伺服器的玩家注意

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家好, 以下係我們幫的總舵主一番係其他討論區既說話! 以我所知, 這討論區也有部份香港林沖伺服器玩家, 所以也想在這裡再轉達!!

請本伺服的各玩家注意

原帖由 艾奧尼 於 2007-8-25 04:22 發表

我以怡紅院大當身份向"惡人谷"宣戰!!!

各幫友如見"惡人谷幫員"不論在什麼地方 開紅 開黃 開紫

一律照殺 唔需要再問

還有【林沖】ser 所有各幫派和朋友請留意

希望你地與"惡人谷"斷絕一切任何關系(包括升lv)

否則等同與我地 怡紅院 天嵐 天楓 天悅 天殤 宣戰 !!!

"明日之後"(惡人谷大當) 你所做過的事自已心知

你可以連你相識兩年的朋友都呃 我諗你已經對這game冇乜野可以留戀了

ps 請各幫員注意!!! 請小心你地一切重要財物

如要一定要借給其他人 請用電聯或用主ac作交易

切勿用分身ac作交易!否則後果自負!  
收到......over.......
回復

what he did to your can say out let we all share?
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-8-25 12:46 PM 發表
收到......over.......

thank you!!

原帖由 ngoichantong 於 2007-8-25 12:51 PM 發表
what he did to your can say out let we all share?

sorry, i cant understand
回復

回復 #4 飛雲z 的帖子

佢話佢做左咩令到你地要咁做
回復

原帖由 hoyin2121 於 2007-8-25 01:45 PM 發表
佢話佢做左咩令到你地要咁做

=_=我理解能力比較差
回復

嘩..好絕喎-0-"
不過我都好僧惡人谷d人:96;
回復

明日做過d咩??我就知個幫好多人走 so我都走埋:98;
回復

我 好僧惡人谷d人
回復

收到
絕對同佢地隔絕