查看: 2488|回復: 29

聽聞有個叫 siu傑(不連符號) 既人係公頻自稱蕭楊

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題,各位街坊可5可以講下果日d野比我聽^^?
個條友一開始話佢係你,跟住無名開左你隻蕭,叫佢咪扮,跟住佢無出聲 之後無名開返自己,個條xx有話蕭楊係佢分身,跟住我同無名又同佢係公頻嘈左一輪,之後佢就係公頻話去升lv,就完左

小小補充:之後佢話無人踩佢場,佢去踩人場,我串佢話佢上到濟洲就比佢踩到夠,之後佢聲都唔聲下
回復

回復 #2 andyyeung0927 的帖子

不如你串佢入到渭州俾佢踩啦
回復

回復 #3 hoyin2121 的帖子

我係渭洲都升唔到lv,比佢踩咩:100; 佢話要踩人場咪叫佢上濟洲踩我囉:104;
回復

3哥好惡

but i like it  
回復

佢既lv....踩屎人場= =
回復

:105; 多謝阿妹既讚賞
佢既lv同佢d裝連踩樹台都未夠班:99;
回復

話說戈日我同吹雪,k仔佢地係樹台玩幫爆
之後個siu傑突然入過黎,吹雪叫佢還返隻倉寵比佢
佢唔肯還
之後我同k仔係咁串佢,叫佢開紅
跟住佢又叫我開先,我開左佢淆,唔敢開.跟住我同k仔係咁串佢淆
,跟住佢又話:咁我踩場lo,你地串我
不過佢的lv同佢的魔攻連秒樹台的能力都冇.....
之後佢突然間話佢係蕭楊,之後無名on左你個蕭楊
我又on埋你個他鄉
不過一on 天行力哥哥就諗住搵你去飲,我就on返我個ac去拿帖
之後個siu傑無啦啦話去升c龜,過左一陣佢又話:冇人踩我?咁我黎踩你地啦wo
之後我就去左飲lu
回復

他2轉定1轉:93; 我21lv時1招地龍都秒到啦
回復

佢一轉....
火柱都秒唔倒樹:97;
回復