查看: 920|回復: 4

[問題] 道士新技能

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我係新手..本身咪已經有1個技能既..叫靈氣彈

佢係唔係靈氣彈5lv之後就可能學跟住既技能咖喇?

但係宜家我靈氣彈6lv都學唔到新技能,,(即係火靈咒,,冰靈咒))

點先學到?? 唔該搵人答下我..thx
你要打怪...lor到技能書後,,
去一個叫 技能學習官 果到學
技能唔會自動學到架...

p.s.打咩怪都會有書,有耐性少少就有架啦
    or你同其他人收..太約$200-$300到啦
回復

原帖由 雪見 於 2006-7-22 06:49 AM 發表
你要打怪...lor到技能書後,,
去一個叫 技能學習官 果到學
技能唔會自動學到架...

p.s.打咩怪都會有書,有耐性少少就有架啦
    or你同其他人收..太約$200-$300到啦

仲有,學技係要$架,未轉要大約2000$~5000$左右
回復

原帖由 lamyeung 於 2006-7-22 08:55 發表

仲有,學技係要$架,未轉要大約2000$~5000$左右

補充小小,未轉之前最貴是7000元
回復

我個道士要攞左3-4m錢黎學技
回復