查看: 2029|回復: 22

[其他] GiGi梁xx <- 好串 大家幫我出氣

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
係林ser   GiGi梁xx(xx袋表唔色打這字)     <- 好串
話說係8/20/2007 3點幾 係千里的事

係這天 我係千里紅甲升Lv 做mp手同引手  我叫 正義戰士
當我引到去左方   下圖
丨          丨
丨           l
l            l------------------o
-------l       l  我升Lv地方^
l 技場       l                  l
l-------l        \                 紅甲區
l                 \---------------          -----------
l               o我引到這條線            
l               l
l              l
l             l
l--------------------------------------------------------------

有條友叫  GiGi梁xx
出來爆左我D怪 有 紅1x隻 銀1x隻
我去到技場 爆回我D怪 不過不小心爆錯 她們的怪  這時是紅字
我想引走 但有2個2轉出來 1個係 魂●帝  1個係.......  唔記得左個名
魂帝用技引回怪 他們又爆怪了
我去到技場話GiGi 爆左我引D怪
GiGi 話無爆過 但係我明明看著她爆我怪
GiGi用個兩個2轉來話我
又話我唔走就以後唔洗升Lv
咁我咪話GiGi真係爆左我D怪
個兩個2轉又話 我取了所有經
當時明明D怪全紅字
我又如何有經呢?
個兩個2轉再話
你走唔走 如何唔係以後唔洗有得升Lv
又數3 2 1
咁我咪死死氣回紅甲升Lv:96; :96;

請大家幫我 正義戰士
出1出氣呀!!!
咁佢就唔岩啦...你無二轉fd?  搵佢出黎sm佢...:104; :104;
回復

如果我無估錯,佢有1個2轉5x lv軍師同2轉5x lv天監的 你唔夠佢玩架啦
回復

回復 #1 ryanpoon123 的帖子

又係果個女名星, 真係好鬼煩.......

成日2轉左都要黎一轉場攪事, 仲要係到扮晒大家姐咁.
回復

回復 #1 ryanpoon123 的帖子

算la.2轉大晒.你5g咩.....因為我都係2轉:90; :90;
回復

好彩佢踩唔到我場:99; 除非佢上到濟洲啦
回復

5係3轉大晒咩
回復

回復 #7 solong 的帖子

係架 今日先有個3轉送左招盛櫻比我
回復

我夠有得送比你..
回復

咁殘忍:89; 唔好掛
回復