查看: 1216|回復: 12

[原創] 如果你地遇到d甘ge情況會點做

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今日<烈風之劍>話:蕭楊個舊ac密碼是o0000000000,係咪呀?!個ac真係多野!1英(即係我ge寶貝蕭讓)同好多$$!車路士(我同學)真係做得好呀.....哈哈哈......
跟住我就回報比GM,d死GM又話您好,很抱歉,我們不便介入玩家的糾紛之中,請閣下留意,欺詐乃屬刑事罪行,我們建議玩家致電2528 3482,防止科技罪案小組查詢。假如閣下已報警求助,請閣下把這些資料提供給警方求助,謝謝。
有無搞錯呀!依家蒙受損失ge係我,講咩風涼話呀!仲有佢對我同夢遙講左好多侮辱ge說話,等我姑姑(即夢遙)係英國返左黎之後話比大家知!
君子報仇,十年不晚
無奈我知道真兇是誰,仍無法將他繩之以法,真係慘>.<
如果你地遇到d甘ge情況會點做?
係唔係姐係你比人爆左個舊ac 呀-口-"?
回復

!!!!!!!!!!!!!

打電話去:21: 當時我比人昆野都有打 不過我是澳門人 打到去d人叫我 去返 澳門警察局- -:11::10:
回復

原帖由 雪見 於 2006-7-22 06:37 AM 發表
係唔係姐係你比人爆左個舊ac 呀-口-"?

唔係舊ac,係依家戈個(不過我改左密碼)
回復

努力打怪...
儲$買回你被昆的東西
回復

大當家你ge心情我好明白呀,我都好慘呀比佢地咁話法.我覺得d gm真係有d問題lo,有咩理話我也欺詐佢架,唉比人爆ac真係好慘呀
回復

D GM冇試過比人爆AC(爆左都可以叫人再設定數值),佢地又豈會明白我地的心情?!?!
回復

Runup(雲起)要改公司名...叫Rundown(不斷向下既意思)佢炒嗰D垃圾豬M就岩
回復

你地講得好
我好同意
因為我都俾人昆過唔小野
講出來你地一定話我吹水:12:
回復

d 豬m邊會理丫- -
次次都係咁架la><
好好保護自己∼
唔好講密碼俾人聽牙:14:
回復