返回列表 發新帖
樓主: gap蕭

[交流] 慘!!!虧左勁多錢=.=

keke~我30萬賣左青鏡史
回復

我成日睇d錢睇得好緊
以d野我都有經驗
想當年...我第一次玩水滸
玩水滸我成日買點~d點都用黎買哂d元氣旦黎賣
個時100m1粒~我以為已經好好賺~點知識左一個fd
佢話買英命好賺d一粒賣到300m,好賺過元旦~
我就信佢,買左350點,d點全部買哂英命~
到賣個時~唔小心打錯左~因為我聽佢話好好賺~
而我又買左好多粒~而為今次一定發啦~
點知手快快一禁~我無睇到個價錢就開店(因為太心急)
點知................變左一粒賣明明300m變左3000蚊一粒(可能係lag左)
我個時重咪發覺~當我見到有人買左~我好開心咁睇下有幾多錢
點知得個幾m蚊~我以為睇錯,之後睇真d,原來真係賣得個幾m:97;
我個時好傷心~想問下gm咩事~點解會變左3000蚊~之後gm佢唔信我
無理到我:97; ~個件事之後我就無玩到水滸~之後水滸賣廣告咩海戰~
咁我就玩番囉~而家我覺得悶無玩~又想玩番~我睇左個廣告玩番之後都有買d點
每一次交易或者係商店我都會睇得清清楚楚~我直程用隻手指指住個電腦黎數下有幾多個位:103;
回復

我200m賣精7魔背:103; :103;
回復

我都試過..but..我係冇左成2000m...:92; :92; :92;
回復