灌水問題

我黎e度求吹水  唔係求積分:76:
回復

我5係話寵物中心5好,只係d人狂厄post,搞到希望國度洪水泛濫.

"""""我黎到希望國度已經[年幾]拉""""""係年幾,5係幾年.
回復

聽說你3哥andyyeung0927在近日來都灌得幾多:93:

唔知係唔係3哥

如果有人再發左超過2000貼我就會灌番水:90:
回復

回復 #1 聽•雨•軒boss 的帖子

而家已經取消了發貼最多之比賽(寵物中心), 而早前已經減了發貼或回貼得到寵物經驗值之比例.

我相信打一隻怪還會比及回貼更加容易及多經驗值.

灌水問題個個論壇都會有, 只是看看可否立即制止及刪除, 因為這裡的版主未如想像中的多, 能力有限.

更何況現在愈來愈多馬來西亞人來這裡發文, 你們看一看大馬官網論壇就知甚麼是真正灌水.

可能各地文化不同, 在他們眼中, 只要有任何字眼或smilies就當是回覆, 並沒有意會有灌水成份.

而我在公告都已經表明我的意願, 奈何事與願違............

而本地人多數灌水都是新手或久不久先上一次的人, 我不明他們的用意, 明知會扣分還是照做.

人數愈來愈多真是很難避免, 唯有盡力而為.

至於解決方法, 我想人人意見都會不同, 真的未必可行.

1. 每個小時限制發貼次數.

2. 每日限制發貼次數.

3. 限制發貼子的字元不能少於某個字數.

4. 設定每次發貼相隔時間.

5. 發帖要輸入驗證碼.

大家比少少意見吧................
回復

驗證碼幾隻字 會唔會有效= =?
回復

好似升寵咁要入驗證碼:67:
回極神:我都唔知我排第幾:73:
回復

每日限制發貼次數.

咪同我想的一樣:103:

我之前好像說不定個不如限制每日只可發150貼:102:

====================================
http://www.tennyy.com/bbs/stats.php?type=postsrank

你排20:100:

回復

每日150會唔會太多-  - 我地24小時最高既亮得都係12x
回復

你講多d野我可以發多d架:70:
限制每日100黎更好
回復

回復 #14 Tenny 的帖子

我明白你既難處.......只是有d人知法犯法姐.
回復